Satılık Asus ROG Strix RTX 2070

Öncelikle 2070 kullanıcısı olarak,
bu kart oyunları en yüksek ayarda ve 2k da oynayabileceğin karttır., yani 4k kartı değil.
Full ayarlarda 4K da 2080 ti bile istenilen performansları tatmin edici değilken, 2070 i sen düşün.
Sana tavsiyem 2k ve 144 Hz bir monitör al.

Ve alacağın monitörün de G-Sync desteklediğinden emin ol.

Yanlış bilgiler veriyorsunuz 4k da 60 fps almak 2k da 144 165 fps almaktan çok daha basittir. 4k da msaa açmaya gerek yok bu yüzden oyunların çoğunda 60 fps rahat alınıyor. Ben çoğu güncel oyunu ve eski oyunları 4k da bitirdim yıllardır 4k kullanıyorum aldığım netliğide çoğu insan hayal dahi edemez. Bahsettiğiniz durum 4k 144 fps için geçerli olacak onuda o zaman konuşuruz.

Nasıl yanlış bilgi veriyorum dostum.
Ben oyunlarda full ayarlarda oynadığını var sayarak alacağın FPS lerden bahsediyorum.
Böyle bir sistemle bu kartla hem akıcılık, hem de grafik almak istiyorsan bu kart için ideali 2k.
Buna göre 2k 144 Hz öneriyorum.
Sen olayı anlamadan dalıyorsun.
Sen bana msaa yı falan kapatmaktan bahsediyorsun. 4k monitör de oyun oynayıp oyunun grafiklerinden feragat ettikten sonra ne anladım ben o 4k dan o zaman.
Son çıkan hangi güncel oyunlar da full ayarlarda 4k da rahat oyun oynuyorsun.
60 FPS yi süper Mario da mı alıyorsun sen.
Ha oyun içinden ayarları kısarsın öyle oynarsın,
Bana FPS önemli değil diyorsan 8k da oynayabilirsin.
100 FPS de alırsın öyle.
Sonra 4k da oyun oynuyorum diye,
Siz Kendinizi kandırıyorsunuz anca.
Her insanın oyun zevki farklıdır, kimi grafik ister kimi akıcılık ister, kimi ikisini de ister.
4k da bu üçünün sadece grafik kısmını alabilirsin.
Böyle bir sistem kurup 40 50 FPS alacağıma hiç oynamam o oyunu.
Herkesin zevki seninle aynı değildir biraz doğru yönlendir insanları.

Son düzenleme:
İlginiz için teşekkür ederim. Youtube den baktığımda bir şey dikkatimi çekti. Şimdi adamlar i7 6700k ve RTX 2070 sistemli bilgisayarı 1080p monitörde darboğaz sorunu yaşamadan oynuyorlar. Hatta DSR ile kullananda var. Dikkatimden bir şey kaçmış. Adamlarda ki i7 6700k 4.600 gHz ile çalışıyor. Yani ve anladığım kadarıyla işlemciye overclock yapmışlar. Acaba bende Ai Tweker ile hafiften bir overclock işine girsem, darboğazı çözebilir miyim? Bu konuda ki görüşleriniz nedir? Ve hayatımda hiç overclock yapmadım. Ama videolara baktığımda benim için yapması kolay. Fakat riskleri nedir onu bilmiyorum. Beni bu konuda aydınlatırsanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.

Bu arada benim yaşadığım darboğaz sorunu çok tuhaf. Ben FPS olarak bir sorun yaşamıyorum. FPS olarak gayet akıcı oynuyorum. Fakat anlık takılmalar oluyor. Böyle belli aralıklarla mili saniyelik bir şey ve gerçekten rahatsız eden şey bu. Birde bazı oyunlarda, örneğin; Battlefield V gibi oyunlarda, haritaya ilk girişte işlemci kullanımı %100 oluyor ve sanki oyunun haritasını çiziyor ve daha sonra kullanım düşüp, ekran kartı kullanımı artıyor. Ama tabi ki yine o dediğim takılmalar oyunda yaşanıyor.

Son düzenleme:
Arkadaşım daha yeni sıfır 3100TL'ye VENTUS 2070 satın aldı. Coil Whine olan kullanılmış bir kart için fiyat yüksek.

Arkadaşım daha yeni sıfır 3100TL'ye VENTUS 2070 satın aldı. Coil Whine olan kullanılmış bir kart için fiyat yüksek.

Zaten satmamaya karar verdim. Kullanıyorum.
İşlemcimi 4.5 gHz ye çıkardım. Ez Wizard yardımıyla. Şimdi kullandığım kart Gtx 980. Birazdan RTX 2070 takıp deneyeceğim.
Arkadaşlar i7 6700k işlemcime, dediğim gibi Ez Wizard ile oto overclock yaptım. İşlemci hızı 4.5 gHz ye çıktı. Ardından RTX 2070 i taktım. Şuan tüm sorunlarım bitti. Darboğaz falan yapmıyor. ilgilenen ve yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…