Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.367 Çözümler 12 15 Ekim 2025 #11 m_yasir58 dedi: Öncesindede yine ısınma sorunları vardı. 2022 yılında aldım bunu yapmadan önce de 80 dereceye çıkıyordu. Yalnız padlerin kalınlığının ne kadar olduğunu bulamadım. Sizce servise göndersemmi. Doğrudan ücreti mukabilinde bakımını yaptırsammı. Genişletmek için tıkla... Kendın yapman daha ıyı olur, soktugun orjınal pedlerı ne yaptın?
m_yasir58 dedi: Öncesindede yine ısınma sorunları vardı. 2022 yılında aldım bunu yapmadan önce de 80 dereceye çıkıyordu. Yalnız padlerin kalınlığının ne kadar olduğunu bulamadım. Sizce servise göndersemmi. Doğrudan ücreti mukabilinde bakımını yaptırsammı. Genişletmek için tıkla... Kendın yapman daha ıyı olur, soktugun orjınal pedlerı ne yaptın?
m_yasir58 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #12 Novelist dedi: Kendın yapman daha ıyı olur, soktugun orjınal pedlerı ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Maalesef attım.
Novelist dedi: Kendın yapman daha ıyı olur, soktugun orjınal pedlerı ne yaptın? Genişletmek için tıkla... Maalesef attım.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.367 Çözümler 12 15 Ekim 2025 #13 Kullandığın ped lerın olculerı ne? Sadece VRAM'lerın pedlerını mı yoksa butun pedlerı mı degıstırdın?
Kullandığın ped lerın olculerı ne? Sadece VRAM'lerın pedlerını mı yoksa butun pedlerı mı degıstırdın?
m_yasir58 Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2025 #14 2 mm pad kullandımda hatanın sorununu buldum. Bir nebze olsa da çözdü. Şu an değerler maksimum 67 derecede. Sorun VRAM'lerden birine üst üste 2 tane pad koymuşum oda temassızlığa sebep oluyormuş. Gerçekten GPU'm serinleyince benimde içim serinledi
2 mm pad kullandımda hatanın sorununu buldum. Bir nebze olsa da çözdü. Şu an değerler maksimum 67 derecede. Sorun VRAM'lerden birine üst üste 2 tane pad koymuşum oda temassızlığa sebep oluyormuş. Gerçekten GPU'm serinleyince benimde içim serinledi
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.367 Çözümler 12 15 Ekim 2025 #15 Gecmıs olsun.