Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar elimde ASUS ROG STRIX RX 480 var. Sadece 1 fanda RGB yanıyor diğerlerinde yanmıyor. Nedeni nedir sizce?
Arkadaşlar elimde ASUS ROG STRIX RX 480 var. Sadece 1 fanda RGB yanıyor diğerlerinde yanmıyor. Nedeni nedir sizce?
3 303267 Hectopat Katılım 11 Şubat 2020 Mesajlar 678 Çözümler 2 19 Haziran 2020 #2 Bu sorunu yaşayan daha önce birkaç kişi görmüştüm. ROG'da olmaması gereken saçma bir sorun. Başta okuyup yanlış anlamışım kusura bakmayın. Düzelttim yorumu.
Bu sorunu yaşayan daha önce birkaç kişi görmüştüm. ROG'da olmaması gereken saçma bir sorun. Başta okuyup yanlış anlamışım kusura bakmayın. Düzelttim yorumu.
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Haziran 2020 #3 Nasıl yani anlamadım 303267 dedi: Bu sorunu yaşayan daha önce birkaç kişi görmüştüm. ROG'da olmaması gereken saçma bir sorun. Başta okuyup yanlış anlamışım kusura bakmayın. Düzelttim yorumu. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğiz peki
Nasıl yani anlamadım 303267 dedi: Bu sorunu yaşayan daha önce birkaç kişi görmüştüm. ROG'da olmaması gereken saçma bir sorun. Başta okuyup yanlış anlamışım kusura bakmayın. Düzelttim yorumu. Genişletmek için tıkla... Nasıl düzelteceğiz peki
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Haziran 2020 #4 Çok önemli mi RGB'nin olması?
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Haziran 2020 #5 Silinen üye dedi: Çok önemli mi RGB'nin olması? Genişletmek için tıkla... Vallahi bana göre önemli Yardım eden yok mu acaba?
Silinen üye dedi: Çok önemli mi RGB'nin olması? Genişletmek için tıkla... Vallahi bana göre önemli Yardım eden yok mu acaba?
R rilou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 2.364 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Haziran 2020 #6 Mctavish dedi: Vallahi bana göre önemli Yardım eden yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm çözümünü bilmiyorum. Asus'un teknik desteği vs. yok mu? Oradan yardım alsan?
Mctavish dedi: Vallahi bana göre önemli Yardım eden yok mu acaba? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm çözümünü bilmiyorum. Asus'un teknik desteği vs. yok mu? Oradan yardım alsan?
Mctavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.217 Çözümler 6 Yer İstanbul 19 Haziran 2020 #7 Tamamdır.Bakıyorum. Çözümü buldum o ışığı fiber optik kablo yayıyormuş. Silikonumsu bir şeffaf kablo Aliexpress'den sipariş etmem gerekiyor. Cevaplarınız için teşekkürler. Son düzenleme: 20 Haziran 2020
Tamamdır.Bakıyorum. Çözümü buldum o ışığı fiber optik kablo yayıyormuş. Silikonumsu bir şeffaf kablo Aliexpress'den sipariş etmem gerekiyor. Cevaplarınız için teşekkürler.