Evet ama kendi kişisel bilgisayarımda olduğu için en fazla 1-2 hafta yapıldı ve 50 dereceyi geçmediği için durumu çok temiz.Kartla mining yapıldı mı?
Tamamdır iyi satışlar.Evet ama kendi kişisel bilgisayarımda olduğu için en fazla 1-2 hafta yapıldı ve 50 dereceyi geçmediği için durumu çok temiz.
Teşekkürler. Dediğim gibi sadece deneme içi bir buçuk hafta falan yapıldı sonrasında da ETH düştüğü için kazmadım yani karta zarar gelme ihtimali yok. Bu arada fiyat 4250 TL olarak güncellendi.Tamamdır iyi satışlar.
Hocam bu karta mining yapıldı mı olayı aynı ikinci el arabalarda lokal boya takıntısı gibi bir şey olmuş millette, çok takmamak lazım. Hayırlı satışlar dilerim.Teşekkürler. Dediğim gibi sadece deneme içi bir buçuk hafta falan yapıldı sonrasında da ETH düştüğü için kazmadım yani karta zarar gelme ihtimali yok. Bu arada fiyat 4250 TL olarak güncellendi.
Konuyla gram alakanız yok haniatmasanız mı?
Ben böyle birTeşekkürler. Dediğim gibi sadece deneme içi bir buçuk hafta falan yapıldı sonrasında da ETH düştüğü için kazmadım yani karta zarar gelme ihtimali yok. Bu arada fiyat 4250 TL olarak güncellendi.
Konuyla gram alakanız yok haniatmasanız mı?
Size demedim hocam. Konuyla alakasız, tuhaf bir şey görmüş gibi davranan arkadaşları kastettim.Ben böyle biratmadım ki.
Hocam daha geçenlerde 580'lere insanlar 6000 fiyat koyuyordu. Yani koyduğum fiyat gayet makul hatta ucuz. İsterseniz siz ve o arkadaşlar biraz piyasayı araştırında gelin.Hocam ikinci el bölümünde fiyat eleştirisi yasak olunca insanlar da "" ile yetiniyor. Kaç senelik kart. Az da olsa mining de yapmışsınız. İstediğiniz fiyat da az buz değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.