Satılık ASUS ROG STRIX RX 480 8G

Yer
Antalya
Ekran kartı gayet temizdir. Sadece backplate üzerinde çok ufak kılcal bir çizik vardır. Garantisi bitmiştir, kutusu bulunmaktadır. Termal macunu yakın zaman da MX-4 ile yenilenmiştir. Düşündüğüm fiyat 4750TL'dir.

Dosya Ekleri

• x16_896975432fhd.jpg
    x16_896975432fhd.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 180
Son düzenleme:
Tamamdır iyi satışlar.
Teşekkürler. Dediğim gibi sadece deneme içi bir buçuk hafta falan yapıldı sonrasında da ETH düştüğü için kazmadım yani karta zarar gelme ihtimali yok. Bu arada fiyat 4250 TL olarak güncellendi.
Konuyla gram alakanız yok hani 😲 atmasanız mı?

Son düzenleme:
Teşekkürler. Dediğim gibi sadece deneme içi bir buçuk hafta falan yapıldı sonrasında da ETH düştüğü için kazmadım yani karta zarar gelme ihtimali yok. Bu arada fiyat 4250 TL olarak güncellendi.
Hocam bu karta mining yapıldı mı olayı aynı ikinci el arabalarda lokal boya takıntısı gibi bir şey olmuş millette, çok takmamak lazım. Hayırlı satışlar dilerim.

Ben böyle bir 😲 atmadım ki.

Hocam ikinci el bölümünde fiyat eleştirisi yasak olunca insanlar da "😲" ile yetiniyor. Kaç senelik kart. Az da olsa mining de yapmışsınız. İstediğiniz fiyat da az buz değil.

Hocam ikinci el bölümünde fiyat eleştirisi yasak olunca insanlar da "😲" ile yetiniyor. Kaç senelik kart. Az da olsa mining de yapmışsınız. İstediğiniz fiyat da az buz değil.
Hocam daha geçenlerde 580'lere insanlar 6000 fiyat koyuyordu. Yani koyduğum fiyat gayet makul hatta ucuz. İsterseniz siz ve o arkadaşlar biraz piyasayı araştırında gelin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı