Dreaminq Kilopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 İnternette böyle bir konuya denk geldim. Ekran kartının da BIOS sürümü olduğunu öğrendim. Nasıl güncellenir yardımcı olur musunuz?
İnternette böyle bir konuya denk geldim. Ekran kartının da BIOS sürümü olduğunu öğrendim. Nasıl güncellenir yardımcı olur musunuz?
DarkmanTr Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #2 Galiba mining yapanlar bunu yapiyordu buraya bak istersen Kaynak
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Mart 2022 #3 Silinen üye dedi: İnternette böyle bir konuya denk geldim. Ekran kartının da BIOS sürümü olduğunu öğrendim. Nasıl güncellenir yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamıyorsanız gerek yok.
Silinen üye dedi: İnternette böyle bir konuya denk geldim. Ekran kartının da BIOS sürümü olduğunu öğrendim. Nasıl güncellenir yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamıyorsanız gerek yok.
Dreaminq Kilopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #4 DarkmanTr dedi: Galiba mining yapanlar bunu yapiyordu buraya bak istersen Kaynak Genişletmek için tıkla... 494722 dedi: Sorun yaşamıyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Amacım performansı artırıp ömrünü kısaltmak değil. Daha stabil çalışmasını sağlamak. Ne yapmamı önerirsiniz?
DarkmanTr dedi: Galiba mining yapanlar bunu yapiyordu buraya bak istersen Kaynak Genişletmek için tıkla... 494722 dedi: Sorun yaşamıyorsanız gerek yok. Genişletmek için tıkla... Amacım performansı artırıp ömrünü kısaltmak değil. Daha stabil çalışmasını sağlamak. Ne yapmamı önerirsiniz?
DarkmanTr Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #5 Silinen üye dedi: Amacım performansı artırıp ömrünü kısaltmak değil. Daha stabil çalışmasını sağlamak. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bakımını yap orijinal hali ile kullan en güzeli bu bence kaliteli termal macun ve soğutucu termal pad.
Silinen üye dedi: Amacım performansı artırıp ömrünü kısaltmak değil. Daha stabil çalışmasını sağlamak. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Bakımını yap orijinal hali ile kullan en güzeli bu bence kaliteli termal macun ve soğutucu termal pad.
4 494722 Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 33 20 Mart 2022 #6 Silinen üye dedi: Amacım performansı artırıp ömrünü kısaltmak değil. Daha stabil çalışmasını sağlamak. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni bios sürümünün getirdiği yeniliklere bakın... eğer değerse yaparsanız ben hala sorun yaşamıyorsanız yapmamanız taraftarıyım.
Silinen üye dedi: Amacım performansı artırıp ömrünü kısaltmak değil. Daha stabil çalışmasını sağlamak. Ne yapmamı önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Yeni bios sürümünün getirdiği yeniliklere bakın... eğer değerse yaparsanız ben hala sorun yaşamıyorsanız yapmamanız taraftarıyım.
Dreaminq Kilopat Katılım 30 Mart 2015 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #7 DarkmanTr dedi: Bakımını yap orijinal hali ile kullan en güzeli bu bence kaliteli termal macun ve soğutucu termal pad. Genişletmek için tıkla... İnternetten satın alabileceğim hem ekran kartı hem işlemci için termal macun öneriniz var mı?
DarkmanTr dedi: Bakımını yap orijinal hali ile kullan en güzeli bu bence kaliteli termal macun ve soğutucu termal pad. Genişletmek için tıkla... İnternetten satın alabileceğim hem ekran kartı hem işlemci için termal macun öneriniz var mı?
DarkmanTr Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #8 Silinen üye dedi: İnternetten satın alabileceğim hem ekran kartı hem işlemci için termal macun öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım Grizzly kryonaut Extreme
Silinen üye dedi: İnternetten satın alabileceğim hem ekran kartı hem işlemci için termal macun öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Benim kullandığım Grizzly kryonaut Extreme