ASUS ROG STRIX RX 580 alınır mı?

Fatih line

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, bu ekran kartı hakkında düşünceleriniz neler, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
ROG STRIX serisine ayrı bir parantez açmak lazım soğutma konusunda gayet iyi bence alınır güncel oyunları oynarsın 1080 P'de, hafıza olarak da 8 GB olması ayrı bir güzel.

Fiyatı için kötü , Pulse veya nitro+ alın. Aynı zamanda Asus'un Vega ve Navi'deki başarısızlığına bakınca çok güvenemiyorum.

Fiyatı için kötü , Pulse veya nitro+ alın. Aynı zamanda Asus'un Vega ve Navi'deki başarısızlığına bakınca çok güvenemiyorum.

Pulse çok dandik Nitro yine fena değil Pulse'de soğutma konusunda düşük kalıyor.

Fiyatına bağlı Utku Kullar söylediğine katılıyorum, ASUS AMD tarafında soğutması Nvidia'daki kadar iyi değil, ASUS RX 580 ROG alacağına Sapphire RX 590 alabilirsin.

Fiyat konusunda aynı fiyayat bandında 590 bulabilirsiniz. Yabancı formlardan okuduğum kadarıyla Amd Ekran kartlarında Sapphire öneriyorlar kendim Sapphire pulse serisi kullanıyorum memnunum Sapphire nin fiyat dostu serisi ama nitroların sogutma performansı daha iyi.

Arkadaşım Rx 590 pulse vardı 70°C pek geçmiyor.
FPS değerleri falan nasıl acaba csgo ve pubg oynamayı düşünüyorum maximum orta ayarlarda oynarım

eğer olursa 1660 olmassada Sapphire RX590 NITRO+ SE 8GB almayı düşünüyorum

Pulse ile Nitro+ arasında dağlar yok fakat tabii ki Nitro+ daha iyi. Eğer bütçeniz yetmezse pulse tercih edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…