Satıldı ASUS ROG STRIX RX470 4 GB

vomeroguz03

Kilopat
Merhaba arkadaslar. Elimde ASUS ROG STRIX RX470 var. Kendisinin hicbir sıkıntısı yoktur. Piyasada satilan diger RX470’ler gibi mining yapilmamistir. Kutusu mevcuttur. Garantisi bitmistir. Asla OC yapmadim. Cok sık oyun oynayan biri degilimdir. Oynadigim oyunlar, FIFA17-18-19 ve ETS 2’dir. FurMark testi de yapabilirim ama su an musait degilim, anca yarin yapabilirim. Elimdeki temiz, mining yapilmamis bu ekran karti icin 600₺ istemeyi dusunuyorum. Yine de pazarlik payi var. Sonucta cogumuz öğrenci. Simdiden tesekkurler.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

GPU piyasası mı düştü benim mi haberim yok? RX460'ın fiyatı 450TL zaten bunun en az 650 falan olması gerekir. Hani mining yapılmamış bir de yorulmamış. Lakin 3-4 sene kullanılıp acil ihtiyaçtan satılması gerekiyorsa bilemem.

@vomeroguz03 Sahibinden ve LetGo'ya 675'ten koy 650'ye 1 haftaya satarsın. Sonuçta 1050ti gücünde bir ekran kartından bahsediyoruz.

GPU piyasası mı düştü benim mi haberim yok? RX460'ın fiyatı 450TL zaten bunun en az 650 falan olması gerekir. Hani mining yapılmamış bir de yorulmamış. Lakin 3-4 sene kullanılıp acil ihtiyaçtan satılması gerekiyorsa bilemem.

@vomeroguz03 Sahibinden ve LetGo'ya 675'ten koy 650'ye 1 haftaya satarsın. Sonuçta 1050ti gücünde bir ekran kartından bahsediyoruz.
RX460 piyasası saçma. 600TL’ye garantili RX570 çok rahat bulunabiliyor. Bu adam kartı 600TL’ye zor satacak belki, siz 650TL‘ye satılır psikolojisi aşılamaya çalışıyorsunuz.

Arkadaşlar urunu 675₺’ye sattim. Tesekkur ederim. Elimde bir tane daha Asus ROG Strix RX470 4GB modeli daha var. Bunu da belki ilerleyen gunlerde satarim. Tesekkurler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı