dearepcik Hectopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 378 Çözümler 1 2 Mart 2020 #11 iamakyazılı dedi: Aynı karttan bende var. High ayarlarda Apex Legends oynuyorum kart 63 dereceyi geçmedi bence kartınızda bir problem var. Genişletmek için tıkla... Hangi kasayı kullanıyorsunuz?
iamakyazılı dedi: Aynı karttan bende var. High ayarlarda Apex Legends oynuyorum kart 63 dereceyi geçmedi bence kartınızda bir problem var. Genişletmek için tıkla... Hangi kasayı kullanıyorsunuz?
iamakyazılı Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 237 2 Mart 2020 #12 Kasam çok dandik bir everest marka kasa, kapakları açık kullanıyorum.
M Mert Mağden Kilopat Katılım 5 Ekim 2015 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #13 Eğer bir imkanın varsa söküp termal değiştir, sonra kasanın kapağını kapatma. Bir de öyle dene, eğer ki hala ısınıyorsa soğutması yeterli değildir veya fan dönüyordur, toz kaplamıştır. Blokları diğer türlü bir kart nasıl öyle ısınabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2020
Eğer bir imkanın varsa söküp termal değiştir, sonra kasanın kapağını kapatma. Bir de öyle dene, eğer ki hala ısınıyorsa soğutması yeterli değildir veya fan dönüyordur, toz kaplamıştır. Blokları diğer türlü bir kart nasıl öyle ısınabilir.