ASUS ROG STRIX Scope II NX Snow Klavye alınır mı?

clxtch7

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye alacaktımda Razer Blackwidow V4 ve ASUS ROG STRIX Scope II NX Snow Klavye arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Önerilerinize açığım.

Bu arada bu klavyede gözüme güzel geldi sizce?

Arkadaşlar klavye alacaktımda Razer Blackwidow V4 ve ASUS ROG STRIX Scope II NX Snow Klavye arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Önerilerinize açığım.

W75 al diğer klavyelerden daha iyi özellikler bakımından

Arkadaşlar klavye alacaktımda Razer Blackwidow V4 ve ASUS ROG STRIX Scope II nx snow klavye arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Önerilerinize açığım.

ASUS ROG STRIX Scope 2 nx snow olana sahibim. Sesi vs. çok iyi bana göre. ASUS'un uygulamasından da istediğimiz gibi RGB animasyonlarını vs kendimiz istediğimiz gibi yapabiliyoruz. Böyle özellikleri olması ve özellikle ASUS marka olmasıyla öne çıkıyor bence. FPS oyunları oynuyorsanız daha az gecikme süreli ve oyuncu odaklı olduğu için Wraith alabilirsiniz. İsterseniz klavyemin sesini vs atabilirim.

ASUS ROG STRIX Scope 2 nx snow olana sahibim. Sesi vs. çok iyi bana göre. ASUS'un uygulamasından da istediğimiz gibi RGB animasyonlarını vs kendimiz istediğimiz gibi yapabiliyoruz. Böyle özellikleri olması ve özellikle ASUS marka olmasıyla öne çıkıyor bence. FPS oyunları oynuyorsanız daha az gecikme süreli ve oyuncu odaklı olduğu için Wraith alabilirsiniz. İsterseniz klavyemin sesini vs atabilirim.

Aynısı ve daha fazlası Razer Synapse 4 de var hatta daha geniş tavsiyem Black Widow V4 Green.

Aynısı ve daha fazlası Razer Synapse 4 de var hatta daha geniş tavsiyem Black Widow V4 Green.

Black Widow 4 Green'in sesini hiç beğenmedim o yüzden alırken tercih etmedim.

Black Widow 4 Green'in sesini hiç beğenmedim o yüzden alırken tercih etmedim.

Bende Ornata V3 var arkadaşımda Black Widow V4 Green var onlardayken sırf klavyeye basmak için çaba harcıyordum o derece sesi güzel hatta benimle dalga geçerdi Ornata v3'üm yüzünden.

Bende Ornata V3 var arkadaşımda Black Widow V4 Green var onlardayken sırf klavyeye basmak için çaba harcıyordum o derece sesi güzel hatta benimle dalga geçerdi Ornata v3'üm yüzünden.
Doğrudur hocam tercih meselesi

Bende Ornata V3 var arkadaşımda Black Widow V4 Green var onlardayken sırf klavyeye basmak için çaba harcıyordum o derece sesi güzel hatta benimle dalga geçerdi Ornata v3'

Hocam V4 de tuş çift tiklama sorunu oluyormuş doğru mudur?

Hocam Razer'da çift tıklama sorunu varmış ve hotswap özelliği var mıydı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı