ASUS ROG STRIX Scope II NX snow vs Ajazz AK820 Pro vs ASUS ROG STRIX Scope RX

Bütçe
3850

Fanzy

Hectopat
Daha fazla  
ASUS ROG STRIX Scope II NX snow, Ajazz AK820 Pro, ASUS ROG STRIX Scope RX red switch 3'lüsü arasından hangi klavyeyi tercih etmeliyim?

AK820 Pro Wireless kullanımı ve multimedya tuşlarıyla ilgimi çekiyor ama NumLock'suz klavye hiç kullanmadım.
ASUS ROG STRIX Scope II NX snow bilek desteği ve yine multimedya tuşuyla dikkatimi çekti. Ama fiyatı 3850 civarında. Ayrıca Red switch modeli de dikkatimi çekti.
ASUS ROG STRIX Scope RX'in de siparişini vermiştim ama hiçbir ekstrası yok gibi geldi.

Sizce hangisini almalıyım? Başka modeller de önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

ASUS olması şart değilse SteelSeries ya da Logitech ürünlerine yönelebilirsiniz G512/G915 ve Apex 7/9 gibi modeller. Şahsen 4 yıldır Logitech ve 1 yıldır SteelSeries kulaklığını kullandım. İki markadanda memnunum. Tabii modelden modele değişir ama ben üzeceğini sanmam.

Son düzenleme:

Rog Strix Scope RX kullanan biri olarak öneririm. Ama bazı kişiler çok çok hassas diyebiliyor. RGB'si çok iyi, yazılımı çok rahat, Asus zaten. Multimedya tuşları bunda da var, siz görememişsiniz galiba.

Son düzenleme:
Ajazz AK820 Pro kullanıyorum. Yani numlock benim için bir etken değildi. Wireless olması işe yarıyor. Şarj süresi gayet yeterli. 3 modla kullanılabiliyor. Kablolu, kablosuz, bir de bluetooth.

Benim bu klavyeyi alma sebebim Türkçe bir custom klavye olmamasıydı. Switchlerini ve keycapslerini değiştirebiliyor olmak hoşuma giden tarafı. Sesi çok güzel ve çoğu mekanik klavyeyle fark oluşturacak tarafı budur. Çok rgbye yönelik değil, yani o senin için bir etkense asus'a yönelebilirsin. Bir de keyboard uygulamaları biraz daha geliştirilebilir, anlaşılması ve ulaşması daha kolaylaştırılabilir.

Aynı zamanda en büyük durum bu klavyenin İngilizce olması. Kodlama ile uğraşan biri olarak Türkçe klavyede yerini bilmediğim bir karakter olunca İngilizce'ye çevirip kontrol etmem gerekiyor.

Asus diye bir takıntım yok. Ben de Apex istiyordum fakat fiyatından dolayı şuan alamıyorum. Apex 5'i de de blue switch olmasından kaynaklı steelseries alamıyorum. Logitech g512 de blue switch o yüzden isemiyorum. G915 ise yine çok pahalı. Önerileriniz ve zaman ayırdığınız için teşekkürler yine de.

İngilizce klavye olmasına zamanla alışırım diye düşünüyorum. Sistemi genelde oyun için kullanacağımdan Ak820 prodan emin olamıyorum. Ayrıca kasamdaki nerdeyse tüm parçalar Asus ve ekipman olarak da Asus tercih etmek daha mantıklı geliyor. Sitede çok fazla AK820 Pro önerisi gördüğüm için sormak istedim. Cevabınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…