ASUS ROG STRIX Scope II nx storm nereden bulunur?

Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi ben bu modelin storm model switchlisini asla bulamadım. ASUS ROG STRIX Scope II nx storm switch ve mümkünse TR layout ürününü nereden bulabilirim? Link vs atabilir misiniz?

Başlıkta da belirttiğim gibi ben bu modelin storm model switchlisini asla bulamadım. ASUS ROG STRIX Scope II nx storm switch ve mümkünse TR layout ürününü nereden bulabilirim? Link vs atabilir misiniz?
NX switchlerin hepsi cherry kalitesinde bence almayın hocam. Wraith akko dareu gibi modellere yönelebiliyorsanız yönelin.

Çok mu kötü ki, şu an halihazırda Apex Pro kullanıyorum.
Apex pro eğer optipoint switch ise çok daha iyidir. Normal ss'in mekanik switchleri ise nxler ile aynıdır hemen hemen. Elinizde ki klavyeden (eğer manyetik switch değil ise) manyetik switche geçmek daha mantıklı olur.

Apex Pro eğer optipoint switch ise çok daha iyidir. Normal SS'in mekanik switchleri ise nxler ile aynıdır hemen hemen. Elinizde ki klavyeden (eğer manyetik switch değil ise) manyetik switche geçmek daha mantıklı olur.

ASUS ROG STRIX Scope ll 96 NX Snow Switch Türkçe RGB Kablosuz Beyaz hakkında ne düşünüyorsunuz eski bir klavyeden geçeceğim ilk defa mekanik kullanacağım. Wraith tavsiyelerini gördüm bir çok insan Wraith tercih ediyor sanırım ancak tasarım olarak bana pek hitap etmediler.

Önermem.Ne tarz bir klavye bakıyorsunuz?

Önermem.Ne tarz bir klavye bakıyorsunuz?
Apex Pro nun tarzı görünüşü falan iyi görünüyor benim için. Delicesine özellik peşinde sayılmam aslında. Muhtemelen bu paralara benim için klavye almak saçmalık ama güzel görünsün kaliteli olsun kullanabilsem de kullanamasam da özelliği olsun diye düşünüyorum.

Demek istediğim full mü istiyorsun TKL kullanır mısın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…