U UKQQ Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 223 26 Kasım 2024 #1 ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 4K fiyata başka tavsiyesi olan var mı?
ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 4K fiyata başka tavsiyesi olan var mı?
AbdullahEsir Hectopat Katılım 23 Mart 2023 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2024 #2 UKQQ dedi: ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 4K fiyata başka tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu klavyeden kullanmıştım gayet güzel benim bütçem olsa alırdım tekrar ama alternatif olarak ne var bilmiyorum.
UKQQ dedi: ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 4K fiyata başka tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Bu klavyeden kullanmıştım gayet güzel benim bütçem olsa alırdım tekrar ama alternatif olarak ne var bilmiyorum.
U UKQQ Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 223 26 Kasım 2024 #3 AbdullahEsir dedi: Bu klavyeden kullanmıştım gayet güzel benim bütçem olsa alırdım tekrar ama alternatif olarak ne var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steelseries apex 5 var bide aklımda bu fiyatlarda oda ilgimi çekiyor, kararsızım
AbdullahEsir dedi: Bu klavyeden kullanmıştım gayet güzel benim bütçem olsa alırdım tekrar ama alternatif olarak ne var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Steelseries apex 5 var bide aklımda bu fiyatlarda oda ilgimi çekiyor, kararsızım
Seasonic Megapat Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 558 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 26 Kasım 2024 #4 Alınır, Scope 96 da çok şeker klavyedir. Apex pro alacağıma keşke Scope 96 alsaydım. Pişmanım.
U UKQQ Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 223 26 Kasım 2024 #5 Seasonic dedi: Alınır, Scope 96 da çok şeker klavyedir. Apex pro alacağıma keşke Scope 96 alsaydım. Pişmanım. Genişletmek için tıkla... Scope 96 da ilgimi çekiyor ama kablosuz donanımlara karşı bi ön yargım var o yüzden kablolu modeli almayı düşünüyorum
Seasonic dedi: Alınır, Scope 96 da çok şeker klavyedir. Apex pro alacağıma keşke Scope 96 alsaydım. Pişmanım. Genişletmek için tıkla... Scope 96 da ilgimi çekiyor ama kablosuz donanımlara karşı bi ön yargım var o yüzden kablolu modeli almayı düşünüyorum
A awe15 Picopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 279 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #6 AbdullahEsir dedi: Bu klavyeden kullanmıştım gayet güzel benim bütçem olsa alırdım tekrar ama alternatif olarak ne var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam UKQQ dedi: ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 4K fiyata başka tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam
AbdullahEsir dedi: Bu klavyeden kullanmıştım gayet güzel benim bütçem olsa alırdım tekrar ama alternatif olarak ne var bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam UKQQ dedi: ASUS ROG Strix Scope II ROG NX Snow Switch RGB Kablolu Türkçe Mekanik Gaming Klavye ROG Strix Scope II oyuncu klavyesi, önceden yağlanmış ROG NX Snow ve NX Storm mekanik anahtarlar, ses sönümleyici köpük www.gaming.gen.tr Bu klavyeyi almayı düşünüyorum sizce alınır mı? 4K fiyata başka tavsiyesi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır hocam