ASUS ROG STRIX scope kontrol edilemiyor

JVCKBOYS

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Düne kadar hiçbir sorun olmayan klavyede bugün uygulama üzerinden kontrol yapamıyorum. Aura Sync uygulamalarından aygıtı eşitleyip kaydettiğim aydınlatma profilini etkinleştiremiyorum. Uygulamaları kaldırıp tekrar yükledim fakat hiçbir değişiklik olmadı. Bunun sebebi ne olabilir?
Düne kadar hiçbir sorun olmayan klavyede bugün uygulama üzerinden kontrol yapamıyorum. Aura Sync uygulamalarından aygıtı eşitleyip kaydettiğim aydınlatma profilini etkinleştiremiyorum. Uygulamaları kaldırıp tekrar yükledim fakat hiçbir değişiklik olmadı. Bunun sebebi ne olabilir?
Sorunu çözdüm konu kilit.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    41,1 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    59,4 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    46,3 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleme:

Sorunu çözdüm konu kilit.

Nasıl çözdün yardımcı olur musun, aynı hatayı alıyorum.

Klavyenin default profilini kullanırken klavyeyi eşitleyip Aura Sync yapamıyordum. Profile 1 aldığımda düzeldi. Ama şu an klavyenin hiçbir ışıklandırmasını uygulamadan kontrol edemiyorum. Aura Sync, kendi ışık efektleri dahil kontrol edilemez durumda. Uygulama hata veriyor ve ASUS ile iletişime geçmeme rağmen çözemedim ve cihazımı resetlememi söylediler. Şu an maalesef çaresiz bekliyorum.

Ben de yılbaşında gelen güncellemeden beri aynı sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde klavyenin ışıklandırmasını değiştiremiyorum. Aynı hatayı veriyor sürekli.

Ben kendi yazılımlarından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Kendi hatalarını anlayıp düzeltmelerini bekleyeceğim maalesef. Çünkü bana çözüm bulamayıp format atmamı söylediler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı