Yeni klavye almak istiyorum. Aklımda ASUS ROG STRIX Scope nx red Wireless Deluxe var. Klavyenin sessiz olmasını istiyorum. 4500 bütçem var. Hem kablolu hem kablosuz klavye arıyorum. Bu klavye dışında tavsiye ettiğiniz var mı?
Yeni klavye almak istiyorum. Aklımda ASUS ROG STRIX Scope nx red Wireless Deluxe var. Klavyenin sessiz olmasını istiyorum. 4500 bütçem var. Hem kablolu hem kablosuz klavye arıyorum. Bu klavye dışında tavsiye ettiğiniz var mı?
Kullanıyorum memnunum. Çok sesli bir klavye değil sessiz de değil. Tavsiye ederim. Bunun dışında tavsiye edeceğim Corsair K70 Champion optic klavye olurdu. Ya da Asus'un optic olan modelleri.
ASUS ROG STRIX SCOPE II 96 Wireless NX SNOW Mekanik Switch AURA SYNC RGB Q TR Oyuncu Klavyesi Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Corsair K70 RGB TKL Champion Series Optic Switch Mekanik Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun