ASUS ROG STRIX Scope NX Wireless Deluxe alınır mı?

Bütçe
5l

Tam boy olsa daha iyi olur sağ taraftaki sayıları olmayan klavye kullanmıştım ama tam olsa daha iyi olur.

O fiyatı verip de hotswap olmayan klavye almam.
Herkes onlarla uğraşmaya, mesai harcamaya hevesli değil. Alırım kutusundan çıktığı gibi kullanırım düşüncesinde insanların %99'u. O kriter sadece senin benim için geçerli, ki dipnot vereyim Scope II 96 hot swap.
Tam boy olsa daha iyi olur sağ taraftaki sayıları olmayan klavye kullanmıştım ama tam olsa daha iyi olur.
O zaman senin seçeneklerin belli: Scope II 96 alabilirsin, Razer Pro Type Ultra bakabilirsin ama çok sarmaz, ikinci ele bakacak olursan da Deathstalker V2 Pro iyi bir seçim olabilir. Belki bir de Apex Pro Wireless bulursan ama onun tam boyu ülkemizde yok diye biliyorum. Ha bir de ROG Claymore II olabilir ikinci el, çıkartılabilir numpadi falan var sağlam klavye.

Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için scope II 96 alacağım galiba bir de başka konuyla alakalı bir soru sorabilir miyim?

Scope II 96 al, first gen NX switch önermezdim.
Max ederi 4000-4500 TL olan klavyenin 5.6K bandında satılması saçmalık.
Teşekkür ederim hocam yardımcı olduğunuz için scope II 96 alacağım galiba bir de başka konuyla alakalı bir soru sorabilir miyim?
Scope II 96 dışında tam güzel wireless benim de pek aklıma gelmiyor malum gümrük düzenlemesi.
5000 TL bütçede 2. el klavye almak bana koyardı şahsen.

scope II 96 kullanıyorum gayet memnunum, kardeşim 1-2 kere benim klavyeyi kullandıktan sonra o da aldı aynısını.

Scope II 96 kullanıyorum gayet memnunum.
Bu ABS tuş başlıkları kafamı karıştırıyor. Malum, Türkiye'de satması için PBT olan tuş başlıkları ABS ile değiştiriliyor her seferinde. Parlama, iz bırakma, tuş hissiyatı olarak nasıl? PBT'ye oranla bir şey kaybediyor muyuz? Ben de alacağım ancak bu konudan dolayı bekliyorum. Bazıları çok memnun, bazıları ise kötü diyor tuş başlıkları için. Bu klavyeyi deneyimlemiş arkadaşların tuş başlıkları hakkında yorumlarını merak ediyorum.

Max ederi 4000-4500 TL olan klavyenin 5.6K bandında satılması saçmalık.
Zaten 4800'e var şu an . Haricinde de piyasa malum, yapacak bir şey yok.
Ya bu tamamen aldığın ürün segmentiyle alakalı. 2 yıl kadar KB-R33 kullandım, başlamıştı onda mesela hafif noktalanmalar. Ondan sonra 2 yıl evdekilerle de birlikte tepesine çıka çıka hor kullana kullana Ornata V2 kullandım ki doubleshot ABS bile değildi, aşınmanın parlamanın değişimin a'sı p'si d'si yoktu en son kuzenime verirken, şu an da onun küçük çocuğu kullanıyor hala noktası yok . Diğer koşulların tamamen aynı olduğu bir ortamda tabii ki PBT alınır ama ABS diye de dünyanın sonu değil.

Kardeşim oyunda sinirlenince klavye vuran biri, onda 2 tane tuş kırıldı servise mail atınca tuş yuvalarının sıcak havalarda ısıdan dolayı genleşmesi gibi bir sorun olduğunu bu sebeple kırılmış olabileceğini söyledi ücretsiz tuş gönderdi, kardeşimin odasında klima sürekli çalışıyor ısınma mümkün değil darbeden kırıldı.

Benim odamda klima açık değil, camları açınca serin okuyor zaten, ben klavyeyi kardeşimden 4 ay önce aldım, bende iç bir tuşta ne kırılma ne de çatlama yaptı, kaliteli olduğunu düşünüyorum, arada bir çift basma yapıyor ama o da tozdan, kardeşimin odasında toz olmadığı için onda çift basma olmuyor, etil alkol damlatınca tuş için sorun düzeliyor.

İz bırakma gibi bir sorun görmedim klavye sürekli ilk günkü gibi duruyor, arada bir tozlanıyor onu da elektrikli süpürge tutup komple alıyorum (Odam kirli değil cam sürekli açık diye toz oluyor )

Zaten 4800'e var şu an . Haricinde de piyasa malum, yapacak bir şey yok.
Evet İtopya'da indirime girmiş üstüne geri ödeme kampanyası da var 1000 TL geri ödeme ile çok güzel fiyata geliyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…