ASUS ROG STRIX Scope RX alınır mı?

Ürün elime ulaştı, birkaç gündür kullanıyorum. Klavyeden gayet memnunum, yanlışlıkla basma gibi bir sorun yaşamadım. Tuşların hissiyatı ve dokusu, klavyenin yapısı ve ışıklandırması size kaliteli bir ürün kullandığınızı hissettiriyor. Üstelik buradaki arkadaşların söylemiş olduğu uzun süre kullanamazsın gibi sözlere de katılmıyorum. Çok büyük bir problem olmadıkça bu klavyeyi uzun süre kullanırsınız, bana o güveni verdi. Tabii ki uzun kullanımda tekrar yorum yaparım.

Ürün elime ulaştı, birkaç gündür kullanıyorum. Klavyeden gayet memnunum, yanlışlıkla basma gibi bir sorun yaşamadım. Tuşların hissiyatı ve dokusu, klavyenin yapısı ve ışıklandırması size kaliteli bir ürün kullandığınızı hissettiriyor. Üstelik buradaki arkadaşların söylemiş olduğu uzun süre kullanamazsın gibi sözlere de katılmıyorum. Çok büyük bir problem olmadıkça bu klavyeyi uzun süre kullanırsınız, bana o güveni verdi. Tabii ki uzun kullanımda tekrar yorum yaparım.

Uzun süre kullanamazsın tarzı bir şey demedik ki.

Rog RX Switch klavye alınmaz diyenler elektrikli araba alınmaz diyenlerle aynı kafa.
Ya bozulursa ya o olursa ya bu olursa. Kılkuyruk cins insansanız almayın.
Ama mükemmel ötesi bir klavye. Eğer klavyem bozulursa bir daha gidip Asus Rog Strix Scope RX alacağım. İnternet kafeye gittiğim zaman giriş seviyesi de olsa Corsair K60 Logitech Steelseries vs. vs. klavyelere sövüyorum. Klavyenin en beğendiğim kısmı mermer gibi tuşları. Keşkül gibi titremiyorlar. Mekanik klavyede benim en dikkat ettiğim şey tuşların sağa sola titremesi. Asus RX 4 noktalı switchler bu konuda mükemmel. Ayrıca belirtildiği gibi tuşun en ucuna tırnağınızın ucuyla bastırın tuş aynı açı ile basılıyor. Alın, aldırın.
Yok klavyemin içine bilmem ne gazı sıkacam yok işte 1 dakikada bütün tuşlar çıkmıyor yok Sakura keycap alacam diyen kılkuyruk tipseniz almanıza gerek yok.

Bir de bu klavyeden önce nonamed ışıqlı mışıqlı mekanik klavye almıştım.

Aradaki fark gece ile gündüz. Sakın nonamed mekanik klavye almayın arkadaşlar.

Yorumumu OP ye değil internetteki kıl tüy arkadaşlara ithafen yazdım.

Hocam vende almayı düşünüyorum 5 aydır kullanıyorsun deneyimimi yazabilir misin?

Hocam burada konuyu inceleyen insanlar için deneyimimi paylaşayım dedim, bu klavyeyi sağlamlık açısından değerlendirmek gerekirse kesinlikle kasası zaten olağanüstü sağlam ve tuşlar gerçekten çok sağlam, mermer gibi. Forum üzerinde tuşlara zarar veren arkadaşların böyle tuşlara zarar vermek için tuşları tak çıkar yapıp durması veya tuşa durmadan elleşmesi lazım. Bu klavyeyi gerçekten etik bir şekilde kullanıyorsanız tuş sorunu yaşamanız mümkün değil zaten. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum ve gerçekten hiçbir sorun yaşamadım. LED sorunu vb. bana denk gelmedi. Ayrıca bu klavyenin blue switch modelini almıştım, tabii ki de ses çıkarıyor fakat benim için sorun teşkil etmedi ki zaten kulaklık takınca direk o sesler gidiyor. Sesler gitmese bile klavyenin çıkardığı sesler kafa şişirmiyor aksine uzun vadede rahatlatabiliyor bile. Fakat bir eksisi var o da kablo çok kalın ve bu laptop kullanıyorsanız laptopta temas sorunu yaşatabiliyor fakat ben sadece monitör bakıma gittiğinde yaklaşık 2 hafta laptop kullandığımdan bu sorunu yaşadım, kasaya bağlıyken kablonun kalın olması beni hiç etkilemedi. Kesinlikle çok premium hissiyatı olan bir klavye ve kesinlikle alınır, noname markalara para verilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı