SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Şubat 2023 #1 Bugün bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce bu bütçeye daha iyisi var mı? ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
Bugün bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce bu bütçeye daha iyisi var mı? ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 23 Şubat 2023 #2 SHYAH dedi: Bugün bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce bu bütçeye daha iyisi var mı? ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Alınır, güzel klavye hissiyat açısından vs, bir bilek desteği iyi olur.
SHYAH dedi: Bugün bunu sipariş etmeyi düşünüyorum. Sizce bu bütçeye daha iyisi var mı? ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye Özel ROG RX Red Optik Mekanik Anahtarlara sahip ilk mekanik RGB oyuncu klavyesi ROG Strix Scope RX ile önünüze geleni devirin. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Alınır, güzel klavye hissiyat açısından vs, bir bilek desteği iyi olur.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Şubat 2023 #3 ikseroo dedi: Alınır, güzel klavye hissiyat açısından vs, bir bilek desteği iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu ürüne bayıldım ancak dediğiniz gibi bilek desteği olmaması üzdü. Bu skala ve fiyatta bilek destekli öneriniz var mıdır?
ikseroo dedi: Alınır, güzel klavye hissiyat açısından vs, bir bilek desteği iyi olur. Genişletmek için tıkla... Bu ürüne bayıldım ancak dediğiniz gibi bilek desteği olmaması üzdü. Bu skala ve fiyatta bilek destekli öneriniz var mıdır?
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 23 Şubat 2023 #4 SHYAH dedi: Bu ürüne bayıldım ancak dediğiniz gibi bilek desteği olmaması üzdü. Bu skala ve fiyatta bilek destekli öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu üründe alınabilir.
SHYAH dedi: Bu ürüne bayıldım ancak dediğiniz gibi bilek desteği olmaması üzdü. Bu skala ve fiyatta bilek destekli öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu üründe alınabilir.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Şubat 2023 #5 ikseroo dedi: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu üründe alınabilir. Genişletmek için tıkla... Blue switch bu
ikseroo dedi: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu üründe alınabilir. Genişletmek için tıkla... Blue switch bu
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 23 Şubat 2023 #6 SHYAH dedi: Blue switch bu Genişletmek için tıkla... Evet bu klavyenin stokları nereye gidiyor anlamış değilim.
SHYAH dedi: Blue switch bu Genişletmek için tıkla... Evet bu klavyenin stokları nereye gidiyor anlamış değilim.
2 231981 Kilopat Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 4.814 Makaleler 1 Çözümler 10 23 Şubat 2023 #7 Üzerine marka basılmış klavyelere benziyor
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 23 Şubat 2023 #8 ByKayseriLi dedi: Üzerine marka basılmış klavyelere benziyor Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 23 Şubat 2023 #9 Evet, alınır. 2000 lira bütçedeki en iyi klavyedir kendisi. ikseroo dedi: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu üründe alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bunun Red switch versiyonu stokta olsaydı alınabilirdi ama klavyenin kendisi indirime girmesi gerekiyor.
Evet, alınır. 2000 lira bütçedeki en iyi klavyedir kendisi. ikseroo dedi: XPG Summoner SUMMONER5B-BKCTR Blue Switch Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe şu üründe alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bunun Red switch versiyonu stokta olsaydı alınabilirdi ama klavyenin kendisi indirime girmesi gerekiyor.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #10 Bu klavyenin RGB'si bayağı az bu arada haberiniz olsun yanlardan falan pek görülmüyor sadece fontlardan gözüküyor. Bu sıkıntı değilse daha iyisi yok. Son düzenleme: 23 Şubat 2023
Bu klavyenin RGB'si bayağı az bu arada haberiniz olsun yanlardan falan pek görülmüyor sadece fontlardan gözüküyor. Bu sıkıntı değilse daha iyisi yok.