ilkaydmr Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 992 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #11 Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim fakat ben Full size bir klavye arıyordum ve zaten az önce ASUS klavyeyi sipariş ettim
Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim fakat ben Full size bir klavye arıyordum ve zaten az önce ASUS klavyeyi sipariş ettim
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 12 Mart 2024 #12 ilkaydmr dedi: Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim fakat ben Full size bir klavye arıyordum ve zaten az önce ASUS klavyeyi sipariş ettim Genişletmek için tıkla... Yani. Üzmez yine de. Hayırlı olsun.
ilkaydmr dedi: Hepinize yardımlarınız için teşekkür ederim fakat ben Full size bir klavye arıyordum ve zaten az önce ASUS klavyeyi sipariş ettim Genişletmek için tıkla... Yani. Üzmez yine de. Hayırlı olsun.
ilkaydmr Decapat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 992 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #13 517298 dedi: Yani. Üzmez yine de. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz bir mekanik hisli klavyeden geçince üzeceğini sanmıyorum ben de
517298 dedi: Yani. Üzmez yine de. Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz bir mekanik hisli klavyeden geçince üzeceğini sanmıyorum ben de