L lamda Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 Çok iyi yorumlarına istinaden bu klavyeyi aldım. Şimdi elime ulaşan klavyeyi PC'ye takmamla PC'nin resmen içinden geçti. Tüm tuşlara aynı anda basıyor. Gaming.genden böyle bir şey beklemezdim açıkçası. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Çok iyi yorumlarına istinaden bu klavyeyi aldım. Şimdi elime ulaşan klavyeyi PC'ye takmamla PC'nin resmen içinden geçti. Tüm tuşlara aynı anda basıyor. Gaming.genden böyle bir şey beklemezdim açıkçası. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu?
KeyN_N Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2018 Mesajlar 7.900 Çözümler 24 Yer Antalya 1 Aralık 2022 #2 FN+ESC kombinasyonunu denediniz mi? Klavyeyi sıfırlayıp bir daha deneyin.
L lamda Centipat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #3 KeyN_N dedi: FN+ESC kombinasyonunu denediniz mi? Klavyeyi sıfırlayıp bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim hocam maalesef işe yaramıyor
KeyN_N dedi: FN+ESC kombinasyonunu denediniz mi? Klavyeyi sıfırlayıp bir daha deneyin. Genişletmek için tıkla... denedim hocam maalesef işe yaramıyor