ASUS ROG STRIX Scope RX klavyeden Akko5075b geçilir mi?

Mert Kavak

Kilopat
Daha fazla  
ASUS güzel ama Switch'lerin çıkmaması ve şu an yaşadığım klavyede bir LED'in bazi renklere geçiş yapmaması benim için sorun. Aynı zamanda ASUS'un klavyesinde keycapler stabilizasyon için 4 tane ince plastik pin ile Switch'e takılıyor. Kullanımı kolay ama temizlik yaparken kırılabilir aynı zamanda. Yedek keycap alsan 1.5k fiyatı var. Tüm tuş takımını alman gerekiyor. Akko hem küçük, şarj etme gibi özellikleri de var. Akko alsam sorun yaşar mıyım sizce? Kullananlar yorum yaparsa iyi olur.

Kullanımına etki edecek sorun(lar) yoksa almana gerek yok.

Kullanımına etki edecek sorun(lar) yoksa almana gerek yok.

Şu anlık yok ama tuşların tırnakları kırılır diye korkuyorum. LED'in teki arızalı ya değişim olacak ya para iadesi onun için yazdım. Aynı zamanda Switch değişimi olmadığı için ASUS'da Akko daha konforlu gibi. Aynı zamanda şarj etme BT bağlantısı, kablolu bağlantı falan iyi bir artı.

1500₺ keycap dediğiniz Asus falan mı? Çünkü o fiyata yüksek kalite keycapler var. Ortalama fiyat 500₺ civarı. Klavyenin yazılımı ile işiniz yoksa macro vs. Akko'ya geçmek her türlü daha mantıklı.

ASUS'un bu klavyesinde Switch'ler tuşlara 4 tırnaklı mı pinli mi diyeyim farklı şekilde bağlı. Uymaz her tuş takımı ya da ben uygun başlık bulamadım. O yüzden orijinal ASUS keycap bakınca tam tuş takımı satın alınabiliyor o da 1.500TL. 500TL eklesem klavye alabiliyorum zaten o fiyat da saçma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…