ASUS ROG STRIX Scope RX Red Switch alınır mı?

Frennzy

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen markalı klavyelere verilen paranın gereksiz olduğunu düşünmeye başladım. Bu paraya şu klavyeyi alabiliyorsun:

RK ROYAL KLUDGE RK96 %90 96 tuş BT5.0/2.4G/USB-C Hot-Swap özellikli mekanik klavye, manyetik el dayanaklı kablosuz mekanik Bluetooth klavye, mavi arka ışık (mavi anahtar) Amazon.com.tr

Hiç kullanmadım ama kötü yorum yapan yok ve benim de sıradaki hedefim. Tuşlarını, anahtarlarını istediğin gibi değiştiriyorsun. Ayrıca kablosuz veya bluetooth'la kullanabiliyorsun. Büyük markalar özellik koyma konusunda cimri davranıyorlar.

Attığın klavyenin TKL versiyonunu kullanıyorum. Tekli tuş aydınlatma yetersizliği, üstteki numaralı tuşlardaki aydınlatma zayıflığı gibi ufak tefek sorunları var. Genel olarak pek pişman etmez ama.

Bu arada pardon attığım klavye mavi anahtarlı ve sadece mavi ışıklıymış. Red switch ve RGB versiyonu vardı bulamadım şimdi.

Hocam ben red Switch modelini kullanıyorum her yönüyle çok beğendim; Switch basım hissiyatı, Switch sesi, aydınlatması yani kısaca her yönüyle güzel bir klavye. Bana göre tek eksi yanı tuşları çok hassas en ufak dokunmayı bile algılıyor, fakat bu duruma da kullandıkça alışıyorsun.

Hocam ben red Switch modelini kullanıyorum her yönüyle çok beğendim; Switch basım hissiyatı, Switch sesi, aydınlatması yani kısaca her yönüyle güzel bir klavye. Bana göre tek eksi yanı tuşları çok hassas en ufak dokunmayı bile algılıyor, fakat bu duruma da kullandıkça alışıyorsun.

Evet haklısınız ürünü aldım 3 4 gündür kullanıyorum çok güzel ama dediğiniz gibi çok hassas basmak istediğim tuş hariç bütün tuşlara yanlışlıkla basıyorum :) zamanla alışırız inşallah.

Evet haklısınız ürünü aldım 3 4 gündür kullanıyorum çok güzel ama dediğiniz gibi çok hassas basmak istediğim tuş hariç bütün tuşlara yanlışlıkla basıyorum :) zamanla alışırız inşallah.
hocam alıştınız mı klavyeye ? ben hala sürekli yanlış yazıp siliyorum iade falan etmeyi düşünüyorum cidden çok hassas :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı