ASUS ROG STRIX Scope RX Red Switch vs Corsair K70 Champion TKL

apeironnn

Centipat
İkisi arasında kaldım. Siz olsanız hangisini seçerdiniz ya da başka önerebileceğiniz klavye var mı? Şu anki kullandığım klavyem bozulduğu için 2 3 güne gelmesi lazım yurt dışından alamam.

Yaklaşık 1 yıldır Asus Strix Scope NX Blue kullanıyorum. Klavye ile ilgili her şey mükemmel, memnunum ama aynı şeyi o rezalet yazılımı için söyleyemem. Armoury Crate kullanırken klavyede nadir de olsa bazı tuşlar basmıyor, yer değiştiriyordu. Yazılım üzerinden ayarları kontrol ettiğimde hiç değişen bir ayar bulamadım ve problem görememiştim. En son sinirlenip yazılımını sildim ve o şekilde 1 yıla yakın kullandım. Hiçbir sorun yaşamadım. Eğer yazılım sizin için önemli değilse, sadece RGB ışıkları yönetmek için yazılım kullanacaksanız bu sizin için - bir yön sayılmaz diyebilirim, ben klavyeden yönetiyorum. Bu arada yazılımı ''firmware update varsa yapayım'' diye tekrar indirip kurdum ve 1 hafta kullandım. Aynı sorunları yaşamadım ama bu tekrar etmeyeceği anlamına gelmiyor. Zaten yazılım oldukça hantal ve ergonomik değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı