tolgaac Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 358 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #11 kriezdia dedi: Hocam Strix Scope Rx tuş kapakları pbt mi abs mi bilginiz var mı? Göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Çift döküm PBT kapak kullanılıyor ROG klavyelerde
kriezdia dedi: Hocam Strix Scope Rx tuş kapakları pbt mi abs mi bilginiz var mı? Göremedim ben. Genişletmek için tıkla... Çift döküm PBT kapak kullanılıyor ROG klavyelerde
K kriezdia Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #12 tolgaac dedi: Çift döküm PBT kapak kullanılıyor ROG klavyelerde Genişletmek için tıkla... Sadece kendi sitesinde yazıyor hocam ingilizce olarak.Burdaki satıcıların açıklamalarında yazmıyor acaba Trdekilerde yok mu diye sordum.
tolgaac dedi: Çift döküm PBT kapak kullanılıyor ROG klavyelerde Genişletmek için tıkla... Sadece kendi sitesinde yazıyor hocam ingilizce olarak.Burdaki satıcıların açıklamalarında yazmıyor acaba Trdekilerde yok mu diye sordum.
tolgaac Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 358 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #13 kriezdia dedi: Sadece kendi sitesinde yazıyor hocam ingilizce olarak.Burdaki satıcıların açıklamalarında yazmıyor acaba Trdekilerde yok mu diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam TR'deki distribütör de onlardan alıyor sonuçta, burada üretilmiyor klavye. Sitesindeki bilgi ne şekilde ise o şekilde gelecektir.
kriezdia dedi: Sadece kendi sitesinde yazıyor hocam ingilizce olarak.Burdaki satıcıların açıklamalarında yazmıyor acaba Trdekilerde yok mu diye sordum. Genişletmek için tıkla... Hocam TR'deki distribütör de onlardan alıyor sonuçta, burada üretilmiyor klavye. Sitesindeki bilgi ne şekilde ise o şekilde gelecektir.
K kriezdia Decapat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #14 tolgaac dedi: Hocam TR'deki distribütör de onlardan alıyor sonuçta, burada üretilmiyor klavye. Sitesindeki bilgi ne şekilde ise o şekilde gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim aklıma takılmıştı o zaman sipariş veriyorum.
tolgaac dedi: Hocam TR'deki distribütör de onlardan alıyor sonuçta, burada üretilmiyor klavye. Sitesindeki bilgi ne şekilde ise o şekilde gelecektir. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim aklıma takılmıştı o zaman sipariş veriyorum.
tolgaac Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 358 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #15 kriezdia dedi: Tamam teşekkür ederim aklıma takılmıştı o zaman sipariş veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Memnun kalacaksınız
kriezdia dedi: Tamam teşekkür ederim aklıma takılmıştı o zaman sipariş veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun hocam. Memnun kalacaksınız
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #16 kriezdia dedi: Tamam teşekkür ederim aklıma takılmıştı o zaman sipariş veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.
kriezdia dedi: Tamam teşekkür ederim aklıma takılmıştı o zaman sipariş veriyorum. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun şimdiden.