Elektronik ASUS ROG STRIX SCOPE TKL Deluxe 1488TL

Hocam ürünün garantisini uzatabildiniz mi?

Nasıl düzelttiniz?

Daha önce anlatmıştım diye hatırlıyorum bu konuda ama yapamadıysanız direkt telefon üzerinden görüşürseniz yardımcı olurlar. Benim tüm kontrol ve güncellenme süreci 1 hafta sürmüştü.

Daha önce anlatmıştım diye hatırlıyorum bu konuda ama yapamadıysanız direkt telefon üzerinden görüşürseniz yardımcı olurlar. Benim tüm kontrol ve güncellenme süreci 1 hafta sürmüştü.
Ben sitesinde uzatma yerini buldum ama 2 kod soruyor 2si de garanti kartında bulamadım o sebeple sordum
.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    44,6 KB · Görüntüleme: 50
Garanti uzatma kısmına girdiğimde bunları istiyor benden.
Olmuyorsa çok da zorlamayın çünkü garantiye gönderirken faturayı da gönderirseniz fatura tarihini garanti başlangıç tarihi olarak esas almak zorundalar. Faturanın bir örneğini kendinize mail atın, sorun yaşamazsınız.

Garanti uzatma kısmına girdiğimde bunları istiyor benden.

Yazdığımı okumuyorsunuz sanırım. Garanti uzatma işlemi yapmayacaksınız zaten sadece faturanızı yükleyeceksiniz gerekli bilgileri verip onlar da güncelleyecek.

Almanca bir mail geldi az önce cashback için fakat hesaba yansımamış. Başka mail alan var mı?

Son düzenleme:
Almanca bir mail geldi az önce cashback için fakat hesaba yansımamış. Başka mail alan var mı?
Bana da convera.com domaine ait mail hesabından bir mail gelmiş Almanca. Toplam geri iade tutarı ile EFT bilgisi var ama hesaba yansımamış.

Edit: Mail içeriğinde 31.05.2023 diye tarih bulunuyor.

Bana da convera.com domaine ait mail hesabından bir mail gelmiş Almanca. Toplam iade tutarı ile EFT bilgisi var ama hesaba yansımamış.

Edit: Mail içeriğinde 31.05.2023 diye tarih bulunuyor.

Benim de aynı şekilde bankaya sordum bir iki gün içerisinde hesaba yansır dedi.

Biraz önce param geldi benim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…