Y yasha98 Hectopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #1 Merhabalar. Aklımda uzun süredir Asus Rog Strix Scope TKL Deluxe almak vardı. İndirime girmesini bekliyordum, bugün indirime girer girmez siparişini verdim. Sizce memnun kalır mıyım?
Merhabalar. Aklımda uzun süredir Asus Rog Strix Scope TKL Deluxe almak vardı. İndirime girmesini bekliyordum, bugün indirime girer girmez siparişini verdim. Sizce memnun kalır mıyım?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 6 Mayıs 2021 #2 Pişman etmez, hayırlı olsun.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #3 ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG STRIX FLARE BLUE ITOPYA'da. www.itopya.com Keşke bunu bekleseydin.
ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG STRIX FLARE BLUE ITOPYA'da. www.itopya.com Keşke bunu bekleseydin.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 6 Mayıs 2021 #4 Metomeister dedi: ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG STRIX FLARE BLUE ITOPYA'da. www.itopya.com Keşke bunu bekleseydin. Genişletmek için tıkla... Blue Switch istemeyebilir.
Metomeister dedi: ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA ASUS ROG Strix Flare Cherry MX Blue Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ROG STRIX FLARE BLUE ITOPYA'da. www.itopya.com Keşke bunu bekleseydin. Genişletmek için tıkla... Blue Switch istemeyebilir.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #5 RamooY dedi: Blue Switch istemeyebilir. Genişletmek için tıkla... Belirtmemiş?
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 6 Mayıs 2021 #6 Metomeister dedi: Belirtmemiş? Genişletmek için tıkla... ASUS'u attığına göre Cherry MX istiyor belli ki.
Metomeister dedi: Belirtmemiş? Genişletmek için tıkla... ASUS'u attığına göre Cherry MX istiyor belli ki.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #7 RamooY dedi: ASUS'u attığına göre Cherry MX istiyor belli ki. Genişletmek için tıkla... Attığım linke baktınız mı?
RamooY dedi: ASUS'u attığına göre Cherry MX istiyor belli ki. Genişletmek için tıkla... Attığım linke baktınız mı?
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 6 Mayıs 2021 #8 Metomeister dedi: Attığım linke baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Cherry MX Red demek istedim.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #9 RamooY dedi: Cherry MX Red demek istedim. Genişletmek için tıkla... Benim Cherry MX Red takıntım yok ama malzeme kalitesi açısından daha iyi benimki. Zaten 1700 TL'den bu fiyata düşmesi ayrı bir olay.
RamooY dedi: Cherry MX Red demek istedim. Genişletmek için tıkla... Benim Cherry MX Red takıntım yok ama malzeme kalitesi açısından daha iyi benimki. Zaten 1700 TL'den bu fiyata düşmesi ayrı bir olay.
RamooY Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Siyah Corsair 5000D AirFlowun içinde 6 Mayıs 2021 #10 Metomeister dedi: Benim Cherry MX Red takıntım yok ama malzeme kalitesi açısından daha iyi benimki. Genişletmek için tıkla... Senin yok ama konu sahibinin olabilir.
Metomeister dedi: Benim Cherry MX Red takıntım yok ama malzeme kalitesi açısından daha iyi benimki. Genişletmek için tıkla... Senin yok ama konu sahibinin olabilir.