Yeni bir klavye arayışı içerisindeyim, hem mekanik red Switch hem de RGB aydınlatması olmasını tercih ediyorum. Yazılım ve oyun için kullanacağım. SteelSeries ve ASUS modellerine kadar seçenekleri indirebildim fakat bu ikisi arasında karar veremedim. Sizce hangisi daha mantıklı?
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.108,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bütçen 4K TL civarıysa bunu öneririm artıp 5K TL'ye çıkarsan Apex 7 al derim.
Önemli: Eğer Firmware güncellemesi yapmak istiyorsanız, lütfen ürününüz ile uyumlu bir Firmware yüklediğinizden emin olun. Uyumsuz bir firmware güncellemesi sorunlara neden olabilir veya ürünü kullanılamaz duruma getirebilir. Kutudan çıkan ürün Firmware güncellemesi yapmadan da sorunsuz bir...
En ucuz SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries Apex 7 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 5.108,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!
5000₺ civarı bir bütçe ayırabilirim. Apex7 ve apex pro tkl arasında büyük fark var mı? numpad olmasa da olur biraz daha küçük bir şey daha çok işime yarar gibi düşündüğümden apex pro tklyi seçeneklerimin arasında koymuştum.
5000₺ civarı bir bütçe ayırabilirim. Apex7 ve apex pro tkl arasında büyük fark var mı? numpad olmasa da olur biraz daha küçük bir şey daha çok işime yarar gibi düşündüğümden apex pro tklyi seçeneklerimin arasında koymuştum.
5000₺ civarı bir bütçe ayırabilirim. Apex7 ve Apex Pro TKL arasında büyük fark var mı? Numpad olmasa da olur biraz daha küçük bir şey daha çok işime yarar gibi düşündüğümden Apex Pro TKL'yi seçeneklerimin arasında koymuştum.