Condy Hectopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 175 Makaleler 3 Yer İstanbul 4 Temmuz 2020 #1 Fiyatları hemen hemen birbirilerine yakın, sebepleriyle hangisini önerdiğinizi anlatabilir misiniz?
Silco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 1.816 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2020 #2 Biri Cherry MX diğeri Blue Switch ben Turkcell'den aldığım icin Apex 5 tercih etttim hemen hemen aynılar.
Biri Cherry MX diğeri Blue Switch ben Turkcell'den aldığım icin Apex 5 tercih etttim hemen hemen aynılar.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Temmuz 2020 #3 Silco dedi: Biri Cherry MX diğeri Blue Switch ben Turkcell'den aldığım icin Apex 5 tercih etttim hemen hemen aynılar. Genişletmek için tıkla... Cherry MX switchlerinin markasi, ikisi de mavi switch kullaniyor.
Silco dedi: Biri Cherry MX diğeri Blue Switch ben Turkcell'den aldığım icin Apex 5 tercih etttim hemen hemen aynılar. Genişletmek için tıkla... Cherry MX switchlerinin markasi, ikisi de mavi switch kullaniyor.
Mert Shane D Centipat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 17 5 Temmuz 2020 #4 Eğer ben birini alacak olsaydım kesinlikle ASUS scope alırdım hem şık bir tasarımı var üstelik TKL oldugu için fazla alan kaplamaz eğer FPS oynuyorsan kesinlikle öneririm şu an da da kullanmaktayım kesinlikle tavsiye ederim.
Eğer ben birini alacak olsaydım kesinlikle ASUS scope alırdım hem şık bir tasarımı var üstelik TKL oldugu için fazla alan kaplamaz eğer FPS oynuyorsan kesinlikle öneririm şu an da da kullanmaktayım kesinlikle tavsiye ederim.