Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce ROG STRIX XG27aqm satın aldım.
Tesadüfen ASUS ROG Swift PG279qm videosunu izledim şimdi kararsız kaldım.
Masaüstü netliği seviyorum video resim ve rekabetçi oyunlar Valorant gibi çok oyun oynarım sizce öneriniz hangisi?
Merhaba arkadaşlar kısa zaman önce ROG STRIX XG27aqm satın aldım.
Tesadüfen ASUS ROG Swift PG279qm videosunu izledim şimdi kararsız kaldım.
Masaüstü netliği seviyorum video resim ve rekabetçi oyunlar Valorant gibi çok oyun oynarım sizce öneriniz hangisi?
O önemli bak 144hz 1ms monitor mükemel olur şöyle biraz büyük ekran.Bende 24inc 60hz 5ms tepkime süreli monitor var pingim gayet iyi 21 sabit geliyor oynama olmuyor adamları göremeden bazen ölüyorum sebebi monitor farkı.
O önemli bak 144hz 1ms monitor mükemel olur şöyle biraz büyük ekran.Bende 24inc 60hz 5ms tepkime süreli monitor var pingim gayet iyi 21 sabit geliyor oynama olmuyor adamları göremeden bazen ölüyorum sebebi monitor farkı.
O önemli bak 144Hz 1ms monitor mükemel olur şöyle biraz büyük ekran. Bende 24inc 60Hz 5ms tepkime süreli monitor var pingim gayet iyi 21 sabit geliyor oynama olmuyor adamları göremeden bazen ölüyorum sebebi monitor farkı.
Eee yani Aldığı monitor 144hz 1ms tepkime süresine sahip işte ne gibi yanlışlık var Fiyatı 16.000 tl değil 4.500 tl civarı olarak gözüküyor ama sen bilirsin yinede