Asus ROG Strix Wireless Channel Mixer ile ayar yapılmıyor

Ahrimar

Megapat
Daha fazla  
Resimde görüldügü gibi sadece ön hoparlörler açık. Arka, yan, sub, central çalışmıyor. Oyunlarda da oyle. Bir türlü bunları açmayı başaramadım. Şu an sadece stereo kullanıyorum maalesef 7.1 özelliği aktif edemiyorum.

20190314_004557[4637].jpg

Alet bozuksa iade edicem. Nasıl açılır bunlar, bilgisi olan?

Burda tam olarak ne diyor. Anlayan varsa bir söylesin. Benim anladıgım 7.1 olayı satış kandırmacası. Yani 7.1 falan değil bu kulaklık.

Kulaklıgı geri vermekten vazgeçtim. Gerçek 7.1 ler çok pahalı. Kablolu da işime gelmiyor. Ses kalitesi açısından versus teslerinde en üst sıralarda. Kesinlikle oyuncu kulaklıgı değil. Stereo oldugu için arka ön yan diye bir şey yok. Sağ ve sol var. Sesin nerden geldigini anlayamıyorsunuz. Muzik ve filmlerde çok iyi. Ergonomi çok iyi. Mikrofon çıkabiliyor. cep tele kablo ile bağlanıyor(bluetooth yok). Bilgisayarda muzik açıp başka bir yerde işimi yapıyorum. 10-15m kadar sınırı var ama araya duvar girerse ses gelmeyebiliyor. 7.1 için gerçek, 8 kanallı kulak alın. Versus testlerine de bakın. Yanmayın benim gibi. Örnek : ≫ Asus ROG Strix 7.1 vs Asus ROG Strix Wireless vs Logitech G933 | PC ve oyun kulaklık Karşılaştırma

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı