Asus Rog Strix X570 F Gaming sisteme 2x16 RAM önerisi

Bütçe
3500-4000

vokkelo

Femtopat
Daha fazla  
Anakart
Asus Rog Strix X570 F Gaming
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600x
Bilgisayarımı 4x8 veya 2x16 RAM'e yükseltmek istiyorum fakat chiplerine bakamıyorum. İnternetten RAM'lere bakarken ver 5.30 gibi şeyler yazmıyor. O yüzden birkaç tane RAM listeledim. Ortalama 3500-4000 arası fiyattaki RAM'ler Corsair ve G.Skill Trident Z olan RAM'ler RGB konusunda daha güzel duruyor. Daha iyi bir RAM varsa chip konusunda öneri alabilirim.
CMW32GX4M2E3200C16.
CMG32GX4M2e3200C16.
CMH32GX4M2D3600C18.
CMW32GX4M2D3600C18.
CMH32GX4M2E3200C16.
F4-3200C16D-32gtzr

Son düzenleyen: Moderatör:
Overclock yapacaksan bunu al.

Görüntüye önem veriyorsan da bunu alabilirsin. Çipleri fena değil ama Corsair'dekiler daha iyi.

3650 TL verilmez buna.

Overclock yapacaksan bunu al.

Görüntüye önem veriyorsan da bunu alabilirsin. Çipleri fena değil ama Corsair'dekiler daha iyi.

3650 TL verilmez buna.

Normalde overclock yapmam ama olurda yaparsam bir gün yine de üstekini alayım 2 RAM'inde çipini öğrenebilir miyim merak ettiğim ve bilmediğim için soruyorum.

Tamamdır teşekkür ederim bir de RAM'leri nasıl overclock yapabilirim öyle bir video atabilir misiniz ben internete yazdığımda genelde benim yaptığım gibi alıyor.

Videolarda düzgün kaynak bulamazsın. Buradan bakabilirsin veya yapmak istediğin zaman konu açarsın beraber bakarız.

Videolarda düzgün kaynak bulamazsın. Buradan bakabilirsin veya yapmak istediğin zaman konu açarsın beraber bakarız.

Anladım teşekkür ederim.

RAM'leri halen sipariş etmedim birkaç gün sonra edeceğim kararımı değiştirdim o yüzden vermeden önce bir soru daha sormak istiyorum yine Corsair olanı alacağım fakat ilk önce bir süre 2x16 kullanıp 1 aydan kısa bir süre sonra 4x16 ya çıkarmayı düşünüyorum görüntü açısından bir tık performansı düşebilir belki Dual kanaldan kaynaklı o yüzden almadan bir daha sormak istedim farklı bir RAM belki tavsiye edersin çünkü aynı RAM'den 4x16 yapcağım için bütçem bir süre sonra 8K ya çıkacak.@William Butcher

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı