ASUS ROG STRIX XG248 240Hz monitör

Scalettaon

Hectopat
Beyler ben bu monitörü yaklaşık 2 hafta önce aldım. CS:GO oynuyorum ama peekler o kadar hızlı ki sanki bir şeyler yanlış gibi bana avantajdan çok dezavantaj sağladı 60 Hz ile daha iyi oynuyordum. Bir şeyler yanlış gibi hissediyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Yüksek Hz'e geçmeye alışmak biraz zaman alıyor. Sırf CS:GO'yu daha iyi oynayabilmek için mi aldın monitörü? 60Hz'e geri dön o zaman.

Valla bence sen alışmak istemiyorsun . Bende 60 HZ'den geçtim 240'a ama ben 3 gün içinde alıştım.
Yüksek Hz'e geçmeye alışmak biraz zaman alıyor. Sırf CS:GO'yu daha iyi oynayabilmek için mi aldın monitörü? 60Hz'e geri dön o zaman.
Aptallık olur.

Olay alışmak değil dediğim gibi peekler aşırı hızlı örneğin Inferno'da shorttan boiler tarafını tutuyorum pozisyonum da pref yemeyecek şekilde ama adam oradan çıkıp beni vurabiliyor ilginç gerçekten gerçekten bir şeyler yanlış ama bulamıyorum

Hocam ilk 2 ay falan alışamıyorsun bendede öyle oldu 60hzden 280hze geçtiğimde.

Evet onlar oluyor. Onlar Hz değeri ile tick değeri ile alakalı. 1-2 seneye çok çok daha avantajlı olacaksın serverlar 128 tick olunca. Asla 60 Hz dönme ve bu tip şeyleri takma.
Sizde mi bir sıkıntı var bende mi ? Bir ben mi 3 günde alıştım.

Rekabetçi değil Faceit oynuyorum zaten serverlar 128 tick ama yani anlamıyorum eğer 60'da olsaydım o boiler oyuncusunu rahatça vururdum orayı tutuyorum çünkü ama 240 kullanırken vuramadım ilginç oluyor bu sadece bir örnek bu arada

Valla ben çok fazla avantaj gördüm. İstersen tekrar 60'a dön ama ekran sana kasıyormuş gibi gelecek söyleyeyim.
Çünkü gözün 240'a alıştı.

Yok 60'a dönmek saçma olur zaten de eminim yani bir şeyler yanlış ve çok moralimi bozdu. Ucuz bir şey değil sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…