ASUS ROG STRIX XG259cmS alınır mı?

OC açmadan 240Hz mi hocam?

Vallahi orayı anlayamadım bu arada masaüstünde 300 MHz gözteriyor monitör ayarlarından da hangi değeri OC değeri anlamadım

OC açmadan standart gelen 120Hz 144Hz falan diyenler vardı da 240 ise standart çok iyi

OC açmadan standart gelen 120Hz 144Hz falan diyenler vardı da 240 ise standart çok iyi
Jovam simdi kurdum elektirikler gitti normal dp kablosu cikti onu taktigimda 300 hz normalde ayarlardan oc yi acinca 310 hz gozuktu normal taktigimda 300 hz 240hz vardi

Jovam simdi kurdum elektrikler gitti normal DP kablosu cikti onu taktigimda 300 Hz normalde ayarlardan OC'yi acinca 310 Hz gozuktu normal taktigimda 300 Hz 240Hz vardi

Bazılarında sadece 144 gözükmüş kablo ile alakalı sorun herhalde.

240hz yi OC ile mi aldın yoksa normal olarak mı ben biyerde okumuştum OC siz 240 diye

İade ettim monitörün malzeme kalitesi muhteşem görüntü muhteşem şansıma işte ölü pixel çıktı alırken mutlaka Amazon'u tercih edin.

Amazon üzerinden ne kadara aldınız? Şu an Amazon üzerinde stok yok gözüküyor

Ben bugün kurdum OC siz 300 verdi OC'yi acınca 310 yani ocsiz 300 Hz.

Hocam hangi site ve satıcıdan aldınız bende aldım ölü piksel çıktı bir tane değişim talep ettim birkaç güne kargoya vereceğim.

Vallahi orayı anlayamadım bu arada masaüstünde 300 MHz gözteriyor monitör ayarlarından da hangi değeri OC değeri anlamadım.

Hocam siz Amazon üzerinde hangi satıcıdan aldınız bende sizin durumunuzu yasıyorum ölü piksel çıktı bir tane değişim talep ettim süreç nasıl işliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…