ASUS ROG STRIX XG259cmS alınır mı?

Umarım iadeniz sağlanır. Uğraşmazsınız alırsanız Gaming genden alın monitör gayet iyi fiyatına göre.

Öyle yapacağım da Valorant için aldım aslında ölü piksel testi yaptıktan sonra 1 maç denemek için girdim 10 dk test edebildim sanırım savaş esnasında FPS düşüyor tam verim alamamış gibi hissettirdi iade edebilirsem 240Hz Samsung düşünüyorum

Satici amazondu

FPS düşüşünüzün monitör ile alakası olmaz ama yine de siz bilirsiniz tercih sizin hayırlısı olsun.

@MEZARCIV1 Hocam sana bi sorum olucak ne zamadır monitörü kulanıyorsun her hangi bi sorun falan varmı? Işık sızması falan nasıl ? Almayı düşünüyorum ama monitör hakında çok az bilgi var o yüzden kararsızım.

Monitör gayet güzel 1 aydır oldu alalı ghosting veya ölü piksel yok ışık sızması çok az var siyah ekranda geceleri belli olur onun bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Onun dışında ısınma hiç yok alacaksınız kesinlikle öneririm.

Siyah ekranda çok bilinmiyorsa ışık sızması sorun degil ghosting falan olmamasıda qayet iyi.
Cevapladığınız için teşekkür ederim iyig günler.

Hocam monitör nasıl ViewSonic XG2431 ile arasındaki kaldım acaba hangisi daha iyidir? Hem gecikme olarak hem ghosting olarak.

Hocam monitör nasıl ViewSonic XG2431 ile arasındaki kaldım acaba hangisi daha iyidir? Hem gecikme olarak hem ghosting olarak.

Gecikme süreleri yanıltmaca ona aldanmayın 1 ms veya 0.5 ms yazdığına bakmayın öyle değiller ufak farkları var ikisi arasında benim aldığım G-SYNC desteği falan var bayağı özelliği var 300 Hz native alabilirsiniz fiyat açısından hangisi uygun gelirse onu tercih edin.

Hocam peki ghsoting ve akıcılık anlamında hangisi daha iyi birinde blur busters 2.0 birinde ELMB 2.0 var.

Hocam peki ghsoting ve akıcılık anlamında hangisi daha iyi birinde blur busters 2.0 birinde ELMB 2.0 var.

İkisi de aynı şey farkı yok akıcılık konusunda ghosting falan da yok hangisini alacaksanız artık krtik karar sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…