ASUS ROG STRIX XG259CS 24.5" 180Hz 1ms mantıklı mı?

Bütçe
8000

medusa08

Yoctopat
Daha fazla  
Monitör
ASUS ROG Strix XG259CS 24.5" 180Hz 1ms
Merhaba, HP Victus marka bir Gaming laptop kullanıyorum. Laptopun kendi ekranı monitöre göre yetersiz gelmeye başladı ve uygun fiyatlı bir monitör buldum. Monitörler hakkında hiçbir fikrim ve bilgim yok. Sizce bu monitör alınır mı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Genellikle de Valorant gibi FPS oyunları oynuyorum. İyi Sosyaller.

Bu arada 180Hz monitör laptopum için gayet yeterli laptopun kendisi 144Hz kalite olarak öneri istiyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_2933.png
    308 KB · Görüntüleme: 13
Hocam öneri için teşekkürler ama gönderdiğiniz monitör pivot değil bir de AOC gibi bir markayla ASUS ROG serisi kapışabilir mi renk kalite açısından.

Bütçeniz ne kadar maksimum.

AOC gibi bir markayla ASUS ROG serisi kapışabilir mi renk kalite açısından.

Marka olarak karşılaştırmak doğru olmaz. Modelden modele değişir. ROG STRIX XG259CS'nin renk gamutu kötü. Parlaklık, kontrast ve tepki hızı iyi. AOC 24G42E daha iyi olur.

Victus hangi model idi acaba.

HP Victus/Core i5-13500H İşlemci/16GB RAM/1TB SSD/RTX 4050/16.1''/Win 11/Laptop mika gümüş 7P6C3EA özellikleri bu şekilde modeli tam bilmiyorum hdmi 2.1 çıkışlıymış araştırdığım kadarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…