ASUS ROG STRIX XG259CS alınır mı?

Bütçe
8.000₺
Şu anda monitör kısmından; ELMB On, Variable refresh rate On, OD 11 olarak ayarladım. AMD Radeonda da oyun içi fps 179 fps, freesync on yaptım. R6, Bf1, Dying light isimli oyunlarımı test ettim iki senedir görmediğim akıcılığı gördüm diyebilirim. FPS sabit değilken şahsen ben oynayamam beklentimi sabit fps karşıladı sabit değilken r6'da mesela 300 fps lere cıkıyor freesync aralıgı dışı diye sanırım akıcı olmuyor. Ama sabit fps ve dediğim ayarlarla mükemmel deneyim yaşattı. RTS/RPG renk modu da gayet güzel hoşuma gitti. Renkte ön yargım vardı düşük vs. dendi diye ama bana yeterli geldi. Onun dışında ghosting ve ölü piksel şükür yok. Işık sızması başta yok dedim ama IPS panellerin klasiği bunda da var ama diğer bilgisayarlarıma göre yine az ondan sorun yok. 10 üzerinden 9 veriyorum bu ürüne. 2 yıldır sırası ile; msi katana b13v rtx 4060, asus rog strix g16 rtx 4070 (direkt iade ışık sızması ultra idi), asus rog trix g16 rtx 4060 model laptoplar ve su ankı ryzen 5 7600x rx 9060 xt sistem ile denediğim LG model 2k monitör dahil hepsinde micro stutter, motion blur tarzı sorunlar vardı. İlk defa bir monitör beklentimi karşıladı. 1 puanı ışık sızması ve yazıların 2k daki kadar net olmamasından kırıyorum. onlar da benim saçma uçuk beklentilerim. gerisi bana göre sorunsuz. her şey için teşekkürler..
Hayırlı olsun o zaman. Gerçek strobe monitörü olan xg2431’yi deneseydiniz o zaman nasıl memnun kalırdınız siz tahmin edin. Bariz daha iyi çalışıyor çünkü. Hem daha net hemde görüntü çoğalması daha az. Testini yaptığınız siteden sertifikalı bir model. Bence onu alsaydınız daha iyi deneyim elde ederdiniz. Tercih meselesi tabii bir şey diyemem, kişinin kendi kararı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı