ASUS ROG STRIX XG259QNS nasıl?

Hocam araştırdım ama düzgün bir sonuç bulamadım.

Bu konu hakkında bende fazla bilgi sahibi değilim. Sadece ms değerlerinin değişken olduğunu duymuştum. ASUS'un kendi sitesinde

1 ms GtG (minimum 0,3 ms)​

Şeklinde yazıyor.

0.3 ms alabilmek için hangi ayarlarda kullanmak lazım hocam.
Hocam araştırdım ama düzgün bir sonuç bulamadım.
ELMB SYNC ve değişken yenileme hızı özelliklerini açınca 0.3 ms'e kadar düştüğü yazıyor. ELMB SYNC için gsync/freesync aktif etmek gerekiyor, fps oyunlarında gsync input laga sebep olduğu için pek önerilmiyor fakat ghostingi yok ettiği söylenen elmb sync'i aktif etmek için bunu açmamız gerekiyor. Detaylı bir test lazım sanki

Aksine hocam ELMB Sync'i aktif etmek için gsync/freesync aktif olmamalı ki zaten ELMB açınca otomatik olarak kapatıyor G-Sync özelliğini. Aktif kullanıyorum o yüzden bilgi vermek istedim. Ki bence ghosting stok halde evet var fakat lod ayarını 20'ye çekip 380 Hz'de 0 ghosting kaymak gibi oynuyorum alacak arkadaşlara önerebilirim bu ayarları.

Dostum yanlışın var ELMB ve ELMB Sync farklı modlar. Dediğin gibi ELMB'yi gsync açıkken kullanamıyorsun doğru ama ELMB SYNC denilen özellikle adından da anlaşılacağı üzere değişken yenileme hızı yani gsync/freesync ile kullanım imkanı tanıyor

Gsync/freesync açıksa ELMB SYNC kullanabiliyorsun
Gsync/freesync kapalıysa sadece ELMB kullanabiliyorsun arada fark bu kadar basit

Arkadaşlar satın almayı düşünüyorum, UFO testi yapıp paylaşma imkanınız var mı?

Arkadaşlar satın almayı düşünüyorum, UFO testi yapıp paylaşma imkanınız var mı?
Kanka bunun için tam vaktim yok ama 2 ay olacak ortalama çok memnunum. Monitörün ayarlarını yaptıktan sonra fazlasıyla akıcı ve rahat bir monitör oluyor.

Kanka bunun için tam vaktim yok ama 2 ay olacak ortalama çok memnunum. Monitörün ayarlarını yaptıktan sonra fazlasıyla akıcı ve rahat bir monitör oluyor.

Bu sabah ulaştı benim de elime bayağı iyi, sadece gözüm çok yoruluyor monitör hakkında genel olarak tavsiyeleriniz nedir?
ELMB-Sync'ı açamıyorum ayrıca neden olabilir?

Bu sabah ulaştı benim de elime bayağı iyi, sadece gözüm çok yoruluyor monitör hakkında genel olarak tavsiyeleriniz nedir?
ELMB-Sync'ı açamıyorum ayrıca neden olabilir?

ELMB Sync olarak değil sadece ELMB ayarını aç ve LOD ayarını 20'ye çek. Renk ayarlarını da kendi düzenine göre ayarla. Bu ayarlarla hem göz yormuyor hem de çok akıcı oluyor. Diğer türlü monitör aşırı parlak ve çok aydınlık oluyor özellikle geceleri çok yoruyor.

LOD dediğiniz şeyi bulamadım OD mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…