ASUS Rog Strix XG27ACS-W vs Rampage Prime PR27F300QH

Çoğunlukla FPS icin IPS daha mantıklı ancak G65B de testlere bakarsanız çok seri bir VA olduğunu görürsünüz. Rekabetçi oyunun sizin için önemini bir tartıp karar verin. Q27g4zr de gayet iyi. Ama benim tercihim G65B olurdu.

Çoğunlukla FPS icin IPS daha mantıklı ancak G65B de testlere bakarsanız çok seri bir VA olduğunu görürsünüz. Rekabetçi oyunun sizin için önemini bir tartıp karar verin. Q27g4zr de gayet iyi. Ama benim tercihim G65B olurdu.
Bu aynısı mıdır yine ikisi arasındayım aocla.

Bu aynısı mıdır yine ikisi arasındayım aocla.
27inç versiyonu. Rtings de bulunan 32inç versiyon. Performansları çok benzer. Boyut farkı var.

27inç versiyonun incelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

27inç versiyonu. Rtings de bulunan 32inç versiyon. Performansları çok benzer. Boyut farkı var.

27inç versiyonun incelemesi:

Espor seviyesi fps oynamıyorum lakin rank kasmaya oynuyorum o kadar bir sorun olmazsa VA tercih ederim. Renkler baya fark yaratıyor galiba arasında.

Espor seviyesi fps oynamıyorum lakin rank kasmaya oynuyorum o kadar bir sorun olmazsa VA tercih ederim. Renkler baya fark yaratıyor galiba arasında.
Problem olmaz. Mini led ile kıyaslaması da var.

Peki bu hız farkı nasıl oluyor msi 4060ti 16gb 2k kullanacağım 240hz IPS VA farkı nedir.
G65B nin hızı IPS seviyesinde. Soldaki G65B, sağdaki ise Xiaomi Mini Led IPS. Tepki süresi testini de ekledim.
Desktop Screenshot 2025.10.29 - 19.48.03.26.png

Desktop Screenshot 2025.10.29 - 19.48.59.84.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı