lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 7 Haziran 2023 #1 Samsung'un bu modeline sahibim. VA panel takıntım yok. Üzerine cüzzi miktar koyup bunu almayı planlıyorum. Mantık oranı?
Samsung'un bu modeline sahibim. VA panel takıntım yok. Üzerine cüzzi miktar koyup bunu almayı planlıyorum. Mantık oranı?
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2023 #2 ASUS daha iyi tabii. Fakat gereksiz bir yükseltme oluyor. Aynı Hz, aynı panel tipi. Sadece boyut farklı. Değişim için bir neden göremiyorum. Kullandığın monitörden memnunsan gereksiz harcama olur. Yüksek Hz, çözünürlük ve IPS düşünsen anlarım.
ASUS daha iyi tabii. Fakat gereksiz bir yükseltme oluyor. Aynı Hz, aynı panel tipi. Sadece boyut farklı. Değişim için bir neden göremiyorum. Kullandığın monitörden memnunsan gereksiz harcama olur. Yüksek Hz, çözünürlük ve IPS düşünsen anlarım.
lastbjorNN Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 1.020 Çözümler 1 Yer Berlin 8 Haziran 2023 #3 Sistemde görsel olarak yeniliğe gittim. Yükseltme amacıyla değil, tamamen görsel amaçlı bir yükseltme düşünüyordum.
Sistemde görsel olarak yeniliğe gittim. Yükseltme amacıyla değil, tamamen görsel amaçlı bir yükseltme düşünüyordum.