Loribim Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 117 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #1 Merhaba arkadaşlar; Asus QG32VQ monitörde bri problem yaşıyorum, Auro programı ne yaptıysam sistemi görmüyor. Bunla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba arkadaşlar; Asus QG32VQ monitörde bri problem yaşıyorum, Auro programı ne yaptıysam sistemi görmüyor. Bunla ilgili bilgisi olan var mı acaba?
K kee045k Decapat Katılım 29 Mart 2019 Mesajlar 172 17 Nisan 2019 #2 Sil, güncel sürümü siteden indir ve yükle. Ondan sonra bir daha dene.
Loribim Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 117 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #3 kee045k dedi: Sil, güncel sürümü siteden indir ve yükle. Ondan sonra bir daha dene. Genişletmek için tıkla... Auro yazılımını asus un sitesinde bulamıyorum ama internetten buldugumu defalarca sildim yükledim olmuyor.
kee045k dedi: Sil, güncel sürümü siteden indir ve yükle. Ondan sonra bir daha dene. Genişletmek için tıkla... Auro yazılımını asus un sitesinde bulamıyorum ama internetten buldugumu defalarca sildim yükledim olmuyor.
K kee045k Decapat Katılım 29 Mart 2019 Mesajlar 172 17 Nisan 2019 #4 Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com
Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com
Loribim Kilopat Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 117 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2019 #5 kee045k dedi: Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yazılım çalıştı ama bu seferde yaptıgım ayarlar monitörün arkasında ki rgb ledlere etki etmiyor neyse monitör üzerinden manuel olanı buldum bu arada bekledigim kadar etkili bi gücü yokmuş.
kee045k dedi: Aura Sync software, plus wallpaper Download the latest Aura Sync utility and FAQ, and grab stunning Aura-themed wallpapers. www.asus.com Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim yazılım çalıştı ama bu seferde yaptıgım ayarlar monitörün arkasında ki rgb ledlere etki etmiyor neyse monitör üzerinden manuel olanı buldum bu arada bekledigim kadar etkili bi gücü yokmuş.