ASUS ROG Swift PG259QNR vs Dell Alienware AW2523HF

Berkeology

Femtopat
Daha fazla  

Bu iki monitörün fiyat farkı değil problem, problem şu çoğu şey aynı olmasına rağmen bazı yorumlarda Dell'in ekranının ASUS'a göre daha soluk olduğunu belirtmişler mümkünatı var mı? Yoksa da sizce hangisi alınmalı? Fiyatın önemi yok. Eğer ikisi de değil bunu al diyeceğiniz 1080p 360Hz monitör önerileriniz varsa bekliyorum.

Evet mümkünatı vardır da biraz göreceli bir şey gibi. Dell hatta ürettiği Alienware laptoplarda da soluk şikayetleri nadiren oluyor ben 1-2 kere görmüştüm yani. 360 hz de alternatifin yok o bütçelerde o hz de fazla monitör yok.

Ben alacak olsam Asus alırdım.

Bu iki monitörün fiyat farkı değil problem, problem şu çoğu şey aynı olmasına rağmen bazı yorumlarda Dell'in ekranının ASUS'a göre daha soluk olduğunu belirtmişler mümkünatı var mı? Yoksa da sizce hangisi alınmalı? Fiyatın önemi yok. Eğer ikisi de değil bunu al diyeceğiniz 1080p 360Hz monitör önerileriniz varsa bekliyorum.
Bir şeyi daha unuttum 2 monitörde de G-sync yok fiyatlarından da belli zaten, fakat bir kaç yerde okumuştum G-sync ile ilgili bir displayport mu ne varmış onu kullanınca G-sync de orjinali gibi olmasa da kullabılabiliyormuş? Bilgi kirliliği mi oluru var mı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı