Asus ROG swift PG348Q vs Asus ROG PG278Q?

Hasan CANPOLAT

Kilopat
Yer
Ankara - Keçiören
Daha fazla  
Arkadaş bu iki ekran arasında bilgisi olan kişiler yardımcı olabilir mi? Sizce hangisi daha mantıklı parasal yönden 34 inç pahalı ama sizce hangisi daha iyidir her yönü ile ?

Son düzenleyen: Moderatör:
PG348Q, Curved IPS Panel 5 ms, 100 hz, g-sync
PG278Q, TN Panel, 1 ms, 144 hz, g-sync

İki monitörde oyun için gayet güzel monitörler, senin oynadığın oyunlar genellikle fps ağırlıklı ise 1ms olan PG278Q alman yararına olacaktır.

Curved 21:9 oranlı monitörlere alışmakta güçlük çekenler oluyor. Eğer benim için sorun teşkil etmez dersen PG348Q alabilirsin.

Bu şekilde bir karşılaştırma yapmak sağlıklı olmaz. Ürünlerin klasmanı farklı bir kere, şu iyidir ya da bu kötüdür demek yanlış olur.
Mesela biri IPS panel diğeri TN, biri 34" Curve diğeri 27" düz ekran. Siz, önce, nasıl bir monitör istediğinize karar verin ondan sonra konu hakkında bilgili arkadaşlarımız yardımcı olmaya çalışsınlar...

Hocam birisinin 34 inç olması beni biraz daha o tarafa çekiyor ilerde yeniden bi ekran değiştirme gereksinimi olmaz diye düşünüyorum 4k çözünürlüğü var ama arasında kaldım o yüzden böyle bi soru sorma gereksinimi duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…