ASUS ROG Swift Pro PG248QP alınır mı?

540 Hertz monitör alacağım ve aklımda ASUS'un monitörü var. Herhangi bir kronik sıkıntısı var mıdır alınır mı sizce? Veya 600-700 Hertz monitör falan çıkma durumu var mı yakın zamanda?

Ona göre bekleyebilirim yani. Bu arada gerek yok 540 Hertz monitöre tarzı yorumlar yapmazsanız sevinirim. Sadece rekabetçi oyunlar oynuyorum. Ve parayı önemseyen biri değilim. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Herhangi bir kronik sorunu yok, hayalimdeki monitördür kendisi daha yüksek Hertz'li monitör çıkar mı bilmiyorum ama zaten 700 Hertz monitör için şu an yeterli işlemci ve ekran kartı yok.

Herhangi bir kronik sorunu yok, hayalimdeki monitördür kendisi daha yüksek Hertz'li monitör çıkar mı bilmiyorum ama zaten 700 Hertz monitör için şu an yeterli işlemci ve ekran kartı yok.
Saolun hocam sipariş geçecem ozaman fakat bunun yanında bir de monitör kolu alacağım. Beyaz setup dizdiğim için monitör kolunu da beyaz olsun istiyorum. Aklımda şu model var uygun mudur bu monitör için sizce ?

Birşey değil hocam. Tutacak iyiye benziyor ama monitör tutacakları ile ilgili fazla bir bilgim yok, bilgili arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur.

Daha iyi hocam işte tepki süresi hızlı oluyor. Görüntü benim için çok önemli değil.

Anladım. Ben genelde fiyat performans ürünler kullandığım için pek bilmem böyle şeyleri iyi günlerde kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…