ASUS ROG Theta Electret alınır mı?

Kozmos

Hectopat
Elimdeki ürünü iade ettim. HS60 haptic. Bu ürün alınır mı? Jak girişliymiş. Kendi ses kartı mı oluyor yoksa harici mi veriyorlar? Jak girişli mi tercih edilmeli yoksa USB mi?

Son düzenleme:
ben de 2400 tlye aldım global fiyatı 250-400 dolar arası değişiyor. deneysel bir kulaklık olmuş elime geçince bakacağım.

ben de 2400 tlye aldım global fiyatı 250-400 dolar arası değişiyor. deneysel bir kulaklık olmuş elime geçince bakacağım.
Jak girişli olduğunu öğrenince almaktan vazgeçtim. Deneyimlerini benimle paylaşırsan sevinirim.

bugün elime geçti amazondan almıştım sol tarafta cızırtı farkettiğim için iade isteği oluşturdum. Kulaklık çok ağır, malzemesi benim deneyimlediğim en kaliteli malzeme kalitesine sahip kulaklık oldu. Ses sahnesi çok geniş, default ses profili biraz düz bass ise hiç vurucu değil. Stüdyo kulaklığı kullanmış gibi hissettiriyor ve kesinlikle harici bir dac/amp ile kullanmak gerekiyor. 2400tl segmentinden çok daha üstte bir kulaklık ama asus ürünlerinde sorun çok oluyor. Bundan önceki kulaklığım rog deltaydı o da problem verdi ve değişim kararı çıktı.

Diğer modeli de çok pahalı olduğu için insan o parayı vermeye kıyamaz. 7.1 sistemi nasıldı? Gerçekten hissediliyor muydu? Ayrıca bunun yerine ne almayı planlıyorsun?

7.1 sanal olmasına rağmen güzel şuan farkettim mikrofonu çıkarınca cızırtı kayboldu. çözmeye çalışacağım olmazsa iade edeceğim malesef.

Diğer modeli de çok pahalı olduğu için insan o parayı vermeye kıyamaz. 7.1 sistemi nasıldı? Gerçekten hissediliyor muydu? Ayrıca bunun yerine ne almayı planlıyorsun?

SteelSeries Artics Prime + AMP var aklımda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…