G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar laptopun ROG tuşuna bastığımda Armoury Crate açması gerekirken böyle bir hata alıyorum az önce normaldi sebebi nedir?
Arkadaşlar laptopun ROG tuşuna bastığımda Armoury Crate açması gerekirken böyle bir hata alıyorum az önce normaldi sebebi nedir?
S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #2 Gorkem461 dedi: Arkadaşlar laptopun ROG tuşuna bastığımda Armoury Crate açması gerekirken böyle bir hata alıyorum az önce normaldi sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar yüklemeniz işe yarayabilir hocam. Bu arada bende bu hafta asus rog strix almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz ? Artı 0 Eksi
Gorkem461 dedi: Arkadaşlar laptopun ROG tuşuna bastığımda Armoury Crate açması gerekirken böyle bir hata alıyorum az önce normaldi sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Uygulamayı silip tekrar yüklemeniz işe yarayabilir hocam. Bu arada bende bu hafta asus rog strix almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz ?
KS KS G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #3 Sawgent54 dedi: Uygulamayı silip tekrar yüklemeniz işe yarayabilir hocam. Bu arada bende bu hafta ASUS ROG STRIX almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... ROG Flow X13 aldım ben malzeme kalitesi çok güzel artık metal kasa haricinde laptop almam ve 1.3kg taşıması çok kolay. Artı 0 Eksi
Sawgent54 dedi: Uygulamayı silip tekrar yüklemeniz işe yarayabilir hocam. Bu arada bende bu hafta ASUS ROG STRIX almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... ROG Flow X13 aldım ben malzeme kalitesi çok güzel artık metal kasa haricinde laptop almam ve 1.3kg taşıması çok kolay.
S Sawgent54 Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 640 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2022 #4 Gorkem461 dedi: ROG Flow X13 aldım ben malzeme kalitesi çok güzel artık metal kasa haricinde laptop almam ve 1.3kg taşıması çok kolay. Genişletmek için tıkla... Hocam bende strix scar se tepe modeli alıcam paraya kıyıpta soğutma malzeme kalitesi fln soru işareti aklımda Artı 0 Eksi
Gorkem461 dedi: ROG Flow X13 aldım ben malzeme kalitesi çok güzel artık metal kasa haricinde laptop almam ve 1.3kg taşıması çok kolay. Genişletmek için tıkla... Hocam bende strix scar se tepe modeli alıcam paraya kıyıpta soğutma malzeme kalitesi fln soru işareti aklımda
KS KS G Gorkem461 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2018 Mesajlar 628 Çözümler 1 15 Aralık 2022 #5 Sawgent54 dedi: Hocam bende STRIX Scar SE tepe modeli alacağım paraya kıyıpta soğutma malzeme kalitesi falan soru işareti aklımda. Genişletmek için tıkla... YouTube'da incelemeleri vardır kesin. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam ROG serisi kaliteli. Artı 0 Eksi
Sawgent54 dedi: Hocam bende STRIX Scar SE tepe modeli alacağım paraya kıyıpta soğutma malzeme kalitesi falan soru işareti aklımda. Genişletmek için tıkla... YouTube'da incelemeleri vardır kesin. Bir sıkıntı çıkacağını sanmam ROG serisi kaliteli.