ASUS ROG tuşu devre dışı hatası

Gorkem461

Kilopat
Arkadaşlar laptopun ROG tuşuna bastığımda Armoury Crate açması gerekirken böyle bir hata alıyorum az önce normaldi sebebi nedir?

Arkadaşlar laptopun ROG tuşuna bastığımda Armoury Crate açması gerekirken böyle bir hata alıyorum az önce normaldi sebebi nedir?
Uygulamayı silip tekrar yüklemeniz işe yarayabilir hocam. Bu arada bende bu hafta asus rog strix almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz ?

Uygulamayı silip tekrar yüklemeniz işe yarayabilir hocam. Bu arada bende bu hafta ASUS ROG STRIX almayı düşünüyorum kalitesinden memnun musunuz?

ROG Flow X13 aldım ben malzeme kalitesi çok güzel artık metal kasa haricinde laptop almam ve 1.3kg taşıması çok kolay.

ROG Flow X13 aldım ben malzeme kalitesi çok güzel artık metal kasa haricinde laptop almam ve 1.3kg taşıması çok kolay.
Hocam bende strix scar se tepe modeli alıcam paraya kıyıpta soğutma malzeme kalitesi fln soru işareti aklımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…