S Simo Hayha Ziyaretçi 6 Eylül 2014 #11 Yukaridaki önerdiğim sistemi rahatlıkla alabilirsin. Çok uzun süre seni idare eder. İstersen ekran kartını GTX780 Tİ da alabilirsin. (Hatta çok da iyi olur) İ7 işlemciye gerek yok. Alırsan da alacağın maksimum 3-4 fps'dir. Yani gereksiz.
Yukaridaki önerdiğim sistemi rahatlıkla alabilirsin. Çok uzun süre seni idare eder. İstersen ekran kartını GTX780 Tİ da alabilirsin. (Hatta çok da iyi olur) İ7 işlemciye gerek yok. Alırsan da alacağın maksimum 3-4 fps'dir. Yani gereksiz.
OutLast Hectopat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 622 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2014 #12 mehmet sıtkı cantürk dedi: Bu fiyata daha güzel kasa toplanabileceğini öğrendim. Vazgeçtim almayacağım. Ama nasıl bi sistem toplsam bilemedim. Bütçe 5000 TL. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız yardımcı olabiliriz. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2014
mehmet sıtkı cantürk dedi: Bu fiyata daha güzel kasa toplanabileceğini öğrendim. Vazgeçtim almayacağım. Ama nasıl bi sistem toplsam bilemedim. Bütçe 5000 TL. Genişletmek için tıkla... Yeni konu açarsanız yardımcı olabiliriz.
mehmet sıtkı cantürk Kilopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2014 #13 OutLast dedi: Yeni konu açarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5000 TL'ye sistem tavsiyesi adı altında konu açtım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2014
OutLast dedi: Yeni konu açarsanız yardımcı olabiliriz. Genişletmek için tıkla... 5000 TL'ye sistem tavsiyesi adı altında konu açtım.