Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
ASUS TUF Gaming FX505DU-BQ163 AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Biraz daha bütçe arttırıp 1660ti olan bu modeli de alabilirsiniz. Attığınız iki model arasından bence Asus ROG olan daha kaliteli.
İşlemcinin ekran kartı 1.5 gb civarı alıyor aradaki 1000tl den fazla fiyat farkıyla istediğin kadar ram alıp takabilirsin, seçim senin ram dediğin 8gb ı 200-300tl bi şey
ASUS TUF Gaming FX505DU-BQ163 AMD Ryzen 5 3550H 8GB 512 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Biraz daha bütçe arttırıp 1660ti olan bu modeli de alabilirsiniz. Attığınız iki model arasından bence Asus ROG olan daha kaliteli.
Isındığını neye dayanarak söylüyorsunuz ? Ben de HP kullandım bir sorun yaşamadım. Asus olan ise zaten sorun çıkarmaz. 6GB RAM olayı ise hep öyle olan bir şey değil. 2GB RAM ayırma otomatik olur. Intel ise otomatik olarak sadece 128MB kadar bir şey ayırır. Sen istersen miktarı azalt sorun olmaz.