Asus ROG vs TUF vs HP Victus

Ozan Akgul

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçe 40 45k almışken İntel I7, 16 GB RAM, RTX 4060 almak istiyorum ama Asus Rog kadar kaliteli de olsun istiyorum alacak olsanız hangisini alırdınız veya aynı fiyatlara daha iyi seçenekleriniz varsa önerilerinizi bekliyorum yardıma ihtiyacım var. (Dell, Monster, Casper markaları istemiyorum)

Hocam Victus ve ASUS ROG alınmaz.
Victus'un fa modelleri düşük GPU wattıyla geliyor, ayrıca 13. Nesil Intel Victus'larda soğutma sorunu var. Onun yerine 14500HX ve RTX 4060 Victus tercih edebilirsiniz.

ASUS ROG ise RTX 4050 ile geliyor. 40k bütçede RTX 4050 hiç tavsiye etmem. Ederi 35k o cihazın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aceri o kadar kötülediler ki gözük korktu açıkçası keşke Victus i7 olsaymış. Peki I/ 13650HX mi yoksa I%14500HX mi daha iyidir?
I7 bir tık daha önde ama victuslarda 13. Nesil intel işlemcili versiyonları soğutma olarak sınıfta kalıyor. Victus alacaksanız 14.nesil olmasına dikkat edin

Acer'i o kadar kötülediler ki gözük korktu açıkçası keşke Victus i7 olsaymış. Peki I/ 13650HX mi yoksa I%14500HX mi daha iyidir?

Acer'in nesini kötülediler?

Eğer uzun vadeli bir bilgisayar istiyorsanız TUF 15 olabilir fakat güzel bir oyun deneyimi daha iyi bir ekran ve RTX 4060 ve ROG STRIX kalitesini bir arada yaşamak istiyorum dersen ROG G16 al.

O ROG o fiyata alınmaz 4050 laptopa 40K verilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı