ASUS ROG Wireless klavyede tuş çift basıyor

Bugra1

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Corsair vengeance rgb pro 8x4 3600 mhz
Ekran kartı
rtx 3080 ti
Anakart
asus x570 tuf gaming pro wifi
İşlemci
5800x3d
Merhaba,

Sorunu tam olarak başlıkta nasıl belirteceğime emin olamadım. ASUS ROG STRIX Scope Wireless nx Deluxe klavyem var. Aldığımdan beri dikkatimi çeken bir durum var. Wireless olarak kullanırken bazı tuşlara tek basmama rağmen çoklanıyor. Bazen 2 kere bazen 3 kere basıyor. Bu durum ilk aldığımda sadece 9 tuşunda vardı. Daha sonra numpad tarafındaki bazı tuşlarda ve bazı harflerde de yaşanmaya başlandı. Kronik bir problem midir? Çözümü var mıdır? Detaylı bilgisi olan birisi var mı acaba? Yazılımcı olduğum için işimi ciddi anlamda zorlaştırıyor. Her yazdığım kodu tekrar tekrar kontrol etmek durumunda kalıyorum.

Kendin çözebileceğin bir durum değil. İlk fırsatta klavyeyi servise göndermen gerekli. Double Click switch problemidir ve Hot Swappable klavye olmadıktan sonra senin müdahale etmen riskli hale gelir. Garanti kapsamındaysa servise göndermen en sağlıklısı olur. Büyük ihtimalle yeni klavye gönderirler.

Bende şöyle bir menü var. Bazen bu debounce süresini çok az bile arttırmak sorunu çözebiliyor. Sende de var mı bilmiyorum. Armoury Crate programında klavyenin ayarlarına girince görürsün anca.

iyi günler klavyeyi gönderdiniz mi acaba bende de aynı sorun var

Bende de
Siz ne yaptınız yolladınız mı ? Asus Rog Strix Scope NX Wireless modelinde L tuşu bende bazen basmıyor ya da çift basıyor. PAzartesi sanırım servise yollllayacağım siz nasıl yaptınız, bakın mesella şu an yazarken bile kelimelerimde çift l bastığı yerler var.

Merhaba klavyeyi gönderdim. Aynı sorun abimin klavyesinde de vardı onu da gönderdim garantiye. sorunun kronik olabileceğini ilettim. İlk başta TKL olan bir model ile ücretli değişim önerdiler. Ücretli değişimi kabul etmeyeceğimi ya aynı klavyeden bulmalarını ya da TKL olmayan bir üst model ürünü ücretsiz değişim sağlamaları gerektiğini ilettim. Ne hikmetse aynı klavyeden bulup kargoladılar Aslında problem şu ki bu durum çok yüksek ihtimalle kronik. Sizde de var benim 2 klavyemde de oldu internette arattığımda bir çok kişide de aynı durumu gördüm. Wireless asus klavyelerde bu durum hep oluyormuş. Sadece sorun yaşandığını göremediğim tek model claymore II modeli ama bu da çok pahalı olduğu için belki de kullanıcısı da azdır ve ondan çok karşılaşan olmamıştır. Bir daha tekrarlanması durumunda dolar olarak ücret iadesi talep edeceğim ya da asus dışında bir klavye ile değişim sağlanmasını isteyeceğim.

Yeğenime kablolu Rog Strix RX optic modelini almıştım iki haftada onun da tuşları gitmişti. Ellerinde olmadığı için ücret iadesi yaptılar. Bu sefer de NX TKL kablolu aldık. sorun yok şu an. Ancak şimdi de benimki gitti. Ücret iadesi yaparlarsa başka marka alayım bari. Pazartesi Penta'ya yollayayım. Cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Aynı klavyeye sahibiz. Sürekli aynı problemi yaşıyorum. Garanti sonucunuz geldi mi? Durum nedir acaba?

Aynı klavyeye sahibiz. Sürekli aynı problemi yaşıyorum. Garanti sonucunuz geldi mi? Durum nedir acaba?
Arıza yok diye geri gönderdiler. Çift basma ortadan kalktı. Sonra 2.4 ghz moduna alma tuşuna bastığımda temassızlık yapıyor hafif oynatıp almak zorunda kalıyorum. Bleutooth bağlantısını görmüyor tuşu bluetootha alıyorum asla görmüyor, şu an kablolu ve 2ç4 ghz çalışıyor sadece onun için de gönderdim servise yine geri geldi sorunsuz çalışıyor diye bıktım uğraşmaktan. Her ürün bozulabilir ama böyle kötü servis görmedim. Yakında bir boşluk bulup yine göndereceğim servise.

Hocam ben dün bütün tuşları söktüm ve fırça ile temizlik yaptım. Çift basma problemim düzeldi bilginiz olsun sizinde.
Geçmiş olsun. Bluetooth hiç denemedim ben :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…