ASUS ROG XG27acs alınır mı?

Daha fazla  
HP Victus S0015NT RTX 4060 Gaming laptop sahibiyim, rekabetçi oyunlar oynamıyorum önceliğim deneyim odaklı oyunlar oynamak, renkler kontrast gibi detaylar önemli yani.

Bu monitör almaya değer mi? Düşük FPS değerlerinde ghosting görmüştüm incelemelerinde ama bilemedim, yüksek grafikli oyunları ortalama 60 FPS ile oynayacağım 2K çözünürlükte.

6.500 TL'e satılan Gamepower Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor kazık. Bu arada o ekran kartı 2K'da iş yapmaz. 1080P isterseniz size uygun çok iyi bir monitör var.

Fiyata bağlı. Daha iyi monitörler var deniliyor ama ben kullanıyorum açıkçası memnunum. IPS panelde zaten öyle aman aman fark yapacak bir durum olacağını sanmıyorum diğer modellerde de. XG27ACS'nin kablo düzen olayı telefon standı vb özellikleri güzel kullanacaksan tabii. Genel olarak bence iyi monitör fazlaca ayarı var.

6.500 TL'e satılan Gamepower Sonic T80 ile aynı paneli kullanıyor kazık. Bu arada o ekran kartı 2K'da iş yapmaz. 1080P isterseniz size uygun çok iyi bir monitör var.
1080p istemiyorum, renk değerleri vs. daha iyi değil mi?

Alınmaz. G65B-R27QE bakabilirsin.
13.000TL bandına çıkacağımı sanmıyorum hocam başka önerilerinize açığım.

Standlar falan çok arayacağımı zannettiğim özellikler değil, renk kontrast gibi görsel deneyimim öncelikli. Başka öneriniz var mı?

Hocam ek olarak, gow ragnarok
full ayarlarda 70-90 fps ortalama alıyorum tloup2 aynı şekilde, yeni nesil teknolojileri barındıran oyunlarda iş yapıyor aslında.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…