Merhaba arkadaşlar, monitörümde (ASUS ROG XG27ucs) dikey çizgiler oluştu. PC açılıyor, ROG logosuna kadar geliyor ama devamında PC açılmıyor. Sorun monitörde mi acaba?
Şu yöntemi de denedim sorunun neden kaynaklandığını anlamak için DP kablosunu çıkarttım PC'den sadece monitörde güç kablosuyla denedim açmayı monitörü bu görüntü oluştu. Ben monitörümün bozuk olduğu kanaatindeyim.
Şu yöntemi de denedim sorunun neden kaynaklandığını anlamak için DP kablosunu çıkarttım PC'den sadece monitörde güç kablosuyla denedim açmayı monitörü bu görüntü oluştu. Ben monitörümün bozuk olduğu kanaatindeyim.
Evet bu şekilde oldu 10 aylık bir monitör bir de Vatan'dan aldıl yani vatanla bir alakası yok gerçi DE10 ayda böyle olması bayağı garibime gitti ya ama düşünüyorum acaba sıcaklık kaynaklı mı bu şekilde oldu çünkü günde 10 saat açık kalıyor monitör.
ASUS marka ile hep kötü deneyimlerim oldu o yüzden asla almıyorum. Aklına gelebilecek ASUS marka her şeyim garantisi biter bitmez bozuldu. Garantiye gönderin. Geçmiş olsun.
ASUS marka ile hep kötü deneyimlerim oldu o yüzden asla almıyorum. Aklına gelebilecek ASUS marka her şeyim garantisi biter bitmez bozuldu. Garantiye gönderin. Geçmiş olsun.